trainen op een totale andere manier

5 oktober 2023

superleuke clinic gehad voor techniek-training en op een speelse wijze geleerd bochten op een andere manier aan te snijden en daarnaast meer vertrouwen te hebben/krijgen in je fiets en eigen kunnen. de combinatie van eigen ervarings-verhalen en inhoudelijke kennis maakt het daarnaast makkelijker om de inzichten tot je te nemen

Thomas

Top ervaring!

21 september 2023

Super leerzame en leuke clinic waarbij ik ook weer eens getriggerd ben om na te denken over het fietsen in het algemeen, van voeding tot techniek en alles wat daar tussen zit. Ik kijk terug op een hele mooie gezellige en leerzame clinic met een geweldige fijne begeleiding. Michel is trouwens ook duidelijk in z’n communicatie.

Ik heb de privé clinic voor m’n verjaardag gekregen maar ga mezelf zeker nog eens tot Michel’s expertise wenden.

Ronald

Top trainer !

18 september 2023

De trainingen van Michel hebben mij gemotiveerd om toch weer vaker de fiets te pakken. Michel luistert goed en past zijn trainingen daar goed op aan, daarentegen zijn de trainingen goed gevarieerd. Het contact tussen trainer en renner is ook erg goed. Ik heb Michel dan ook ervaren als een fijne en betrokken trainer.

Kim

Trainingsbegeleiding

15 september 2023

Na twee hernia operaties en ruim twee jaar geen wedstrijden weer begonnen met wielrennen.

Frisse start dus ook een nieuwe trainer, en terecht gekomen bij Michel, meteen al vanaf het begin iemand die goed naar je luistert en zo samen een juiste aanpak gevonden om weer beter te worden.

Afgelopen maart zijn we begonnen en tot nu toe zeer veel progressie gemaakt waardoor ik weer prima op elite niveau mee kan komen.

Deze trend hoop ik met hem deze winter door te zetten en volgend seizoen nog een te kunnen maken.

Patrick

Racefiets clinic

17 juli 2023

Vanaf het begin van Michel zijn bedrijf train ik al bij hem. Ben begonnen met training gericht op mountainbiken, maar ivm een zware crash noodgedwongen toevlucht gezocht op de weg met de racefiets. Top begeleiding na mijn crash in de revalidatie periode. Michel verdiept zich goed in zijn renners, zeer grote persoonlijke aandacht en interesse. Weet zich goed te verplaatsen in jou als sporten wat betreft je persoonlijke situatie! Didactisch zeer sterk. Weet je goed te motiveren om iets te doen of laten. Prettig mens ook. Duidelijke motivatie en onderbouwing van de trainingschema’s. Top clinic gehad met stuur technieken en balans. Zeer nuttige tips en trics!

Pieter Boersma
4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 81 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%