bochten clinic

8 april 2024

leuk leerzaam en voor elke deelnemer gerichte aandacht

Pauline

Online begeleiding

6 januari 2024

Ik heb ongeveer een jaar gebruik gemaakt van de online trainingsbegeleiding, ivm tijd gebrek genoodzaakt ermee te stoppen helaas. De begeleiding is goed bevallen, prettige communicatie en er wordt rekening gehouden met de beschikbaar tijd etc. Mocht je een coach zoeken dan zou ik Michel zeker aanraden!

Wilbert Kruijt

Op maat gemaakte fietstraining

3 november 2023

Ik ben geen standaard wielrenner. Geen afgetraind lijf en geen achtergrond in het wielrennen. Maar wel een passie voor het fietsen. Dankzij de coaching van Michel heb ik onlangs mijn doel behaald om in Spanje een fietsvakantie te doen. In een half jaar heeft Michel mij, met een training op maat, stevig op de pedalen gezet. Oftewel met een conditie van 0 naar een “mini” berg op conditie.

Het plezier in het fietsen is enorm gegroeid waardoor ik samen met Michel doorpak om mijn nieuwe doel, een berg, te behalen. Met speciale wattage training en afwisselingen maakt dit het leuk en uitdagend. Michel is altijd bereikbaar als ik vragen heb over voeding en wat te doen als het wat minder gaat.

Ik ben dankzij zijn coaching een blij ei op de fiets.

Ben je ook geen wielrenner maar wil je dit wel gaan leren? Ik raad je Michel als coach aan. Een betrokken coach die naar je luistert en je doel helpt te behalen.

Marijelle

Bijzonder leuke clinic!

17 oktober 2023

Mijn vader en ik hebben samen de clinic gevolgd. Wij hebben allebei al veel fietservaring, maar wij hebben beiden veel nuttige tips gehad van Michel. De oefeningen waren gevarieerd en er werd af en toe een speelelement toegevoegd wat het heel leuk maakte. De oefeningen zorgde er gelijk voor dat ik met meer vertrouwen op de fiets zat. Het was een hele leuke en leerzame training die ik iedereen zou aanraden!

Anna Tichler

Betrokken, persoonlijk, gevarieerd

12 oktober 2023

Ik heb Michel leren kennen als een hele betrokken en deskundige coach die de tijd nam om mij aan te horen, trainingschema’s te maken die bij mijn wensen aansloten en de tijd nam om meermalen uit te leggen waar alle termen toch voor staan. Hele fijne coach dus, die ik zonder voorbehoud aanbeveel.

Marcel
4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 81 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%