Op maat gemaakte fietstraining

Rated 5,0 out of 5
3 november 2023

Ik ben geen standaard wielrenner. Geen afgetraind lijf en geen achtergrond in het wielrennen. Maar wel een passie voor het fietsen. Dankzij de coaching van Michel heb ik onlangs mijn doel behaald om in Spanje een fietsvakantie te doen. In een half jaar heeft Michel mij, met een training op maat, stevig op de pedalen gezet. Oftewel met een conditie van 0 naar een “mini” berg op conditie.

Het plezier in het fietsen is enorm gegroeid waardoor ik samen met Michel doorpak om mijn nieuwe doel, een berg, te behalen. Met speciale wattage training en afwisselingen maakt dit het leuk en uitdagend. Michel is altijd bereikbaar als ik vragen heb over voeding en wat te doen als het wat minder gaat.

Ik ben dankzij zijn coaching een blij ei op de fiets.

Ben je ook geen wielrenner maar wil je dit wel gaan leren? Ik raad je Michel als coach aan. Een betrokken coach die naar je luistert en je doel helpt te behalen.

Marijelle

Bijzonder leuke clinic!

Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2023

Mijn vader en ik hebben samen de clinic gevolgd. Wij hebben allebei al veel fietservaring, maar wij hebben beiden veel nuttige tips gehad van Michel. De oefeningen waren gevarieerd en er werd af en toe een speelelement toegevoegd wat het heel leuk maakte. De oefeningen zorgde er gelijk voor dat ik met meer vertrouwen op de fiets zat. Het was een hele leuke en leerzame training die ik iedereen zou aanraden!

Anna Tichler

Betrokken, persoonlijk, gevarieerd

Rated 5,0 out of 5
12 oktober 2023

Ik heb Michel leren kennen als een hele betrokken en deskundige coach die de tijd nam om mij aan te horen, trainingschema’s te maken die bij mijn wensen aansloten en de tijd nam om meermalen uit te leggen waar alle termen toch voor staan. Hele fijne coach dus, die ik zonder voorbehoud aanbeveel.

Marcel

trainen op een totale andere manier

Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2023

superleuke clinic gehad voor techniek-training en op een speelse wijze geleerd bochten op een andere manier aan te snijden en daarnaast meer vertrouwen te hebben/krijgen in je fiets en eigen kunnen. de combinatie van eigen ervarings-verhalen en inhoudelijke kennis maakt het daarnaast makkelijker om de inzichten tot je te nemen

Thomas

Top ervaring!

Rated 5,0 out of 5
21 september 2023

Super leerzame en leuke clinic waarbij ik ook weer eens getriggerd ben om na te denken over het fietsen in het algemeen, van voeding tot techniek en alles wat daar tussen zit. Ik kijk terug op een hele mooie gezellige en leerzame clinic met een geweldige fijne begeleiding. Michel is trouwens ook duidelijk in z’n communicatie.

Ik heb de privé clinic voor m’n verjaardag gekregen maar ga mezelf zeker nog eens tot Michel’s expertise wenden.

Ronald
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 74 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%