Huur Garmin powermeter

13 mei 2024

Wat goed dat je hier een powermeter kan huren. Tegenwoordig train je meer en meer op wattage mede door de populariteit van indoor fietsen. Hoe leuk is het dan dat je die pedalen gewoon kan huren voor je vakantie fiets. Top geregeld en een redelijke prijs!

Kees

Begeleiding voor Triathlon

26 april 2024

Samen met Michel begonnen om dit seizoen goed beslagen ten ijs te komen…zeer goede persoonlijke begeleiding en altijd bereikbaar voor vragen of bij blessures. Zeker op fietsgebied weer flinke stappen mogen zetten…

Thomas

bochten clinic

8 april 2024

leuk leerzaam en voor elke deelnemer gerichte aandacht

Pauline

Online begeleiding

6 januari 2024

Ik heb ongeveer een jaar gebruik gemaakt van de online trainingsbegeleiding, ivm tijd gebrek genoodzaakt ermee te stoppen helaas. De begeleiding is goed bevallen, prettige communicatie en er wordt rekening gehouden met de beschikbaar tijd etc. Mocht je een coach zoeken dan zou ik Michel zeker aanraden!

Wilbert Kruijt

Op maat gemaakte fietstraining

3 november 2023

Ik ben geen standaard wielrenner. Geen afgetraind lijf en geen achtergrond in het wielrennen. Maar wel een passie voor het fietsen. Dankzij de coaching van Michel heb ik onlangs mijn doel behaald om in Spanje een fietsvakantie te doen. In een half jaar heeft Michel mij, met een training op maat, stevig op de pedalen gezet. Oftewel met een conditie van 0 naar een “mini” berg op conditie.

Het plezier in het fietsen is enorm gegroeid waardoor ik samen met Michel doorpak om mijn nieuwe doel, een berg, te behalen. Met speciale wattage training en afwisselingen maakt dit het leuk en uitdagend. Michel is altijd bereikbaar als ik vragen heb over voeding en wat te doen als het wat minder gaat.

Ik ben dankzij zijn coaching een blij ei op de fiets.

Ben je ook geen wielrenner maar wil je dit wel gaan leren? Ik raad je Michel als coach aan. Een betrokken coach die naar je luistert en je doel helpt te behalen.

Marijelle
4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 78 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%