Life is a beautiful ride

Basic

Het basic pakket start met een telefonisch intake gesprek. Ik stel je een aantal vragen zodat ik een goed beeld krijg van wat je doel is en welke ervaring je al hebt. 

Na ons telefoongesprek ga ik aan de slag om een schema op maat te maken. Deze kan je terugvinden in jouw persoonlijke Trainingpeaks account. (Mocht je dit account nog niet hebben dan is dit gratis aan te maken op www.trainingpeaks.com).
Je ontvangt elke 4 weken een nieuw trainingsschema. In dit schema kun je ook je andere dagelijkse taken plannen zoals etentjes of andere afspraken, zie het als een soort agenda. De trainingen zijn goed te combineren met het dagelijkse leven.

De trainingen kun je in je fietscomputer uploaden. Dus of je nou 2, 3 of 4 keer per week wilt trainen, je kunt de trainingen gemakkelijk volgen via je eigen fietscomputer. 

Na 4 weken hebben we weer contact om te kijken hoe de eerste maand is verlopen. Waar moet je worden bijgestuurd? Hoe verliepen de trainingen? Vragen die relevant zijn om de volgende maand trainingen op maat aan te kunnen leveren.

Mocht je tijdens de trainingen vragen hebben dan kun je die stellen via Whatsapp of mail. Deze worden (meestal) dezelfde dag beantwoord.

Er wordt getraind op basis van hartslag en/of vermogen. Afhankelijk van je keuze moet je in het bezit zijn van een hartslagmeter of vermogensmeter. Net wat je zelf fijn vindt of gewend bent. 

Van beginnende fietser tot gevorderd: iedereen kan trainingen van het basic pakket volgen.

kort samengevat:

Tevreden klanten

100%

Twijfel je nog?

goed om te weten

Als je je hebt ingeschreven via de website ontvang je automatisch een mail met de vervolg stappen. We plannen de eerste belafspraak in en zorgen dat je z.s.m. kan starten. Normaal gezien is dit binnen 3 werkdagen.

Ja dat kan! Je hoeft alleen je Trainingpeaks account te koppelen met je Garmin, Wahoo of Zwift e.d. 

Ja dit kan zeker. Wanneer jij dit een belangrijk onderdeel vindt kunnen we de trainingen hier omheen bouwen. 

Ben jij iemand die 4 weken vooruit kan plannen en hou je van gestructureerd trainen? Dan is dit pakket perfect voor jou. Ben je iemand die meer bijsturing nodig heeft? Kijk dan bij Premium trainingsbegeleiding.

Ook dit is mogelijk. Ga naar de webshop en stel je eigen cadeaubon samen. Of klik ‘hier’.

Basic

Basic

EAT. SLEEP. TRAIN. REPEAT.