Life is a beautiful ride

3 maanden pakket

Met 3 maanden trainingsbegeleiding heb je 3 maanden zekerheid. Je weet zeker je er 3 maanden voor gaat en dat er met je wordt meegekeken hoe trainingen gaan en wat je waardes zijn.

Heb je over 3 maanden een doel? Wil je eenmalig iets behalen? (denk aan een wedstrijd, cyclo, of een fietsvakantie) Dan is dit ideale begeleiding om hiernaartoe te werken.

In 3 maanden kun je jezelf aanzienlijk verbeteren. De juiste schema’s, een leuk doel en een goede coach doen wonderen!

Ook bij het 3 maanden pakket is het van belang dat ik je wat beter leer kennen. We hebben dan ook een telefonisch start-up gesprek zodat we je doel(en) kunnen bespreken. Na dit gesprek hebben we om de 2 weken contact zodat je schema goed up-to-date blijft. Naast deze telefonische contactmomenten ben ik onbeperkt bereikbaar via whatsapp of mail. Doorgaans heb je hier binnen een dag antwoord op.

Bij elke vorm van trainingsbegeleiding is een vereiste dat je een trainingpeaks account heb. Deze kun je gratis aanmaken op www.trainingpeaks.com. In dit account accepteer je mij als coach. Zo kan ik elke twee weken jouw schema klaarzetten zodat je gelijk inzicht hebt in wat de trainingen zijn. Als je voorafgaand aan dit pakket al wat ritten hebt geregistreerd is het fijn als je deze upload in je account. Zo kan ik goed inzicht krijgen in wat je al kan. Mocht dit niet het geval zijn dan komen we aan de hand van een aantal vragen ook al een heel eind. Wil je het echt exact op maat aanpakken dan is het raadzaam een vermogenstest te doen (zie vermogenstest voor meer informatie)

Ook deze trainingen zijn uitvoerbaar op hartslag of vermogen, net wat je zelf fijn vindt of gewend bent. 

Haal in 3 maanden het maximale uit jezelf.

Kort samengevat

Tevreden klanten

100%

Twjfel je nog?

Goed om te weten

Als je je hebt ingeschreven via de website ontvang je automatisch een mail met de vervolg stappen. We plannen de eerste belafspraak in en zorgen dat je z.s.m. kan starten. Normaal gezien is dit binnen 3 werkdagen.

Ja dat kan! Je hoeft alleen je Trainingpeaks account te koppelen met je Garmin, Wahoo of Zwift e.d. 

Ja dit kan zeker. Wanneer jij dit een belangrijk onderdeel vindt kunnen we de trainingen hier omheen bouwen. 

Ben jij iemand die 2 weken vooruit kan plannen en wil je jezelf in 3 maanden klaarstomen voor b.v. een Marmotte, alpe d’huzes o.i.d.? Dan is dit pakket perfect voor jou. 

Ook dit is mogelijk. Ga naar de webshop en stel je eigen cadeaubon samen. Of klik ‘hier’.

3 maanden pakket

3 maanden pakket

EAT. SLEEP. TRAIN. REPEAT.