Life is a beautiful ride

Pro

Wil je trainingsbegeleiding en rijd je veel wedstrijden?
Heb je meerdere doelen in een jaar?
Dan is het Pro pakket perfect voor jou!

Na je online inschrijving maken we kennis via een telefoongesprek. We bespreken hoe jouw leven eruit ziet, wat je doelen en verwachtingen zijn. Bij grote doelen en wedstrijden is het fijn om elke week telefonisch contact te hebben. Dat gebeurt dan ook bij dit pakket. Het gesprek is kort en bondig zodat het niet teveel tijd in beslag neemt.

Elke week bespreken we hoe je je voelt, hoe de trainingen en wedstrijden gingen en hoe de aankomende week eruit moet gaan zien.

Bij elke vorm van trainingsbegeleiding is een vereiste dat je een trainingpeaks account heb. Deze kun je gratis aanmaken op www.trainingpeaks.com. In dit account accepteer je mij als coach. Zo kan ik wekelijks jouw schema klaarzetten zodat je gelijk inzicht heb in wat de trainingen zijn.
De trainingen zijn uitvoerbaar op hartslag of vermogen, net wat je zelf fijn vindt of gewend bent.

 Mocht je voorafgaand aan trainingsbegeleiding zelf al ritten geregistreerd hebben via je fietscomputer, dan is het van belang dat je deze upload in je trainingpeaks account. Na het doorlopen van deze ritten kan ik goed inschatten wat je waardes zijn en hoe de trainingen opgebouwd moeten worden. Mocht je nog geen ritten geregistreerd hebben is dat ook geen probleem. Het is dan wel raadzaam te starten met een vermogenstest. Aan de hand van deze test kan ik exact je trainingen  laten aansluiten (zie vermogenstest voor meer informatie). Bij het Pro pakket zit ook een ATP jaarplan. Dit houdt in dat ik jouw waardes uitwerk in een jaar-schema. Zo kan ik inzien welke training er nodig is om een bepaald niveau te behalen. Dit is natuurlijk de manier om de juiste stappen te maken! 

Zelf kan je ook inzicht krijgen in je eigen jaarplan en waardes. Denk aan CTL, ATL, TSB. Zegt dit je niks? Geen probleem, ik leg het je graag uit.

Naast elke week telefonisch contact te hebben ben ik de hele week via whatsapp of mail voor je beschikbaar. Beantwoording is (meestal) binnen 1 dag.

kort samengevat:

Tevreden klanten

100%

Twijfel je nog?

Goed om te weten

Als je je hebt ingeschreven via de website ontvang je automatisch een mail met de vervolg stappen. We plannen de eerste belafspraak in en zorgen dat je z.s.m. kan starten. Normaal gezien is dit binnen 3 werkdagen.

Ja dat kan! Je hoeft alleen je Trainingpeaks account te koppelen met je Garmin, Wahoo of Zwift e.d. 

Ja dit kan zeker. Wanneer jij dit een belangrijk onderdeel vindt kunnen we de trainingen hier omheen bouwen. 

Ben jij iemand die veel doelen heeft en daardoor het maximale eruit wil halen? Dan is dit pakket perfect voor jou. 

Ook dit is mogelijk. Ga naar de webshop en stel je eigen cadeaubon samen. Of klik ‘hier’.

Pro

Pro

EAT. SLEEP. TRAIN. REPEAT.