Life is a beautiful ride

Online pakket

Online begeleiding is zoals de naam al zegt:
volledig online.

Ben je zelf al lekker bezig met trainen maar wil je toch wat begeleiding met bepaalde trainingen dan is dit een geschikt pakket.
In dit pakket krijg je om de 4 weken een nieuw trainingsschema en hebben we contact via Trainingpeaks of via de mail.

Zoals bij ieder pakket begint dit pakket ook met een telefoongesprek. Ik leer je beter kennen en hoor graag wat je verwachtingen van de trainingen zijn.
Bij elke vorm van trainingsbegeleiding is een vereiste dat je een trainingpeaks account heb. Deze kun je gratis aanmaken op www.trainingpeaks.com. In dit account accepteer je mij als coach. Zo kan ik elke 4 weken jouw schema klaarzetten zodat je gelijk inzicht hebt in wat de trainingen zijn. Als je voorafgaand aan dit pakket al wat ritten hebt geregistreerd is het fijn als je deze upload in je account. Aan de hand van alle info die ik over je heb maak ik een 4 weeks schema in trainingpeaks. Dit schema kun je dus al 4 weken vooruit bekijken en inplannen rondom je dagelijks leven. Na 4 weken hebben we contact via trainingpeaks of mail. Ik stel een aantal vragen over hoe je de training hebt ervaren en hoe je je voelt.
Aan de hand van jouw ervaring gaan we verder met de volgende 4 weken.
De trainingen zijn uitvoerbaar op hartslag en vermogen.

Kort samengevat:

Tevreden klanten

100%

Twijfel je nog?

Goed om te weten

Als je je hebt ingeschreven via de website ontvang je automatisch een mail met de vervolg stappen. We plannen de eerste belafspraak in en zorgen dat je z.s.m. kan starten. Normaal gezien is dit binnen 3 werkdagen.

Ja dat kan! Je hoeft alleen je Trainingpeaks account te koppelen met je Garmin, Wahoo of Zwift e.d. 

Ja dit kan zeker. Wanneer jij dit een belangrijk onderdeel vindt kunnen we de trainingen hier omheen bouwen. 

Ben jij iemand die 4 weken vooruit kan plannen en hou je van gestructureerd trainen? Dan is dit pakket perfect voor jou. Ben je iemand die het fijn vindt om elke 4 weken even te bellen zodat al je vragen beantwoord worden? Kijk dan bij Basic trainingsbegeleiding.

Ook dit is mogelijk. Ga naar de webshop en stel je eigen cadeaubon samen. Of klik ‘hier’.

Online pakket

Online pakket

EAT. SLEEP. TRAIN. REPEAT.