Leerzame Clinic

Rated 5,0 out of 5
14 mei 2023

Deelgenomen aan de clinic om mijn behendigheid op de racefiets te verbeteren. Want zeg nou zelf: wanneer train je dit nou? Balans houden, bochten maken, uitwijken en zichtlijnen kwamen allemaal aan bod. Had niet gedacht dat ik na jaren op de racefiets nog zoveel hierover kon leren in anderhalf uur. Direct toepasbaar en het was bovenal ook heel erg leuk, had dit eigenlijk jaren eerder moeten doen.

Ernst Bakker

Leerzame clinic!

Rated 5,0 out of 5
8 mei 2023

Leuke, leerzame clinic waarbij met gerichte tips, oefeningen en instructies je je MTB weer wat beter leert beheersen en je je eigen techniek kunt verbeteren.

Jan-Martin

Schema voor een fietsweek Mallorca

Rated 4,0 out of 5
20 april 2023

In 3 maanden heeft Michel mij klaargestoomd voor een week fietsen in Mallorca. Daarvoor maanden te weinig gefietst helaas, maar in Mallorca in 6 dagen meer dan 700 km probleemloos kunnen fietsen. Conditie was goed en voelde me sterk.

Het schema was gevarieerd en leuk om te doen. Een combinatie van Zwift en buiten trainen was voor mij het meest prettig en dit heeft Michel goed gedaan.

Frank Scheepbouwer

Bochten clinic

Rated 4,0 out of 5
17 april 2023

Leuke leerzame training door enthousiaste trainer. Weer geleerd dat je meer kunt met een fiets dan je denkt

Ruben Veen

Fijne begeleiding

Rated 5,0 out of 5
14 april 2023

Sinds een paar maanden maakt Michel mijn trainingsschema’s via de online module, en dit bevalt me erg goed. Voorheen trainde ik zonder schema’s en deed eigenlijk maar wat (nooit een rustweek etc.). Nu heb ik het gevoel dat ik met de juiste intensiteit op het juiste moment train. De trainingen worden om de vier weken vooruit gepland, je weet dus hoe de trainingen eruit gaan zien en waar je naartoe werkt, ook handig in mijn geval qua planning met het gezinsleven naast het fietsen. Er wordt rekening gehouden met de beschikbare tijd die

je hebt, en als je vragen hebt krijg je altijd vlot en duidelijk antwoord. Kortom, dik tevreden en geen minpunten te bedenken.

Wilbert Kruijt
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 74 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%