Life is a beautiful ride

Premium

200 km kunnen fietsen? Goud op de Marmotte?
Meerdere keren omhoog tijdens Alpe d’huZes?
Tijdens de trainingsbegeleiding met het premium pakket kunnen al deze doelen werkelijkheid worden!

Na je online inschrijving voor het premium pakket benader ik je telefonisch om kennis te maken. Aan de hand van een aantal vragen leer ik je beter kennen en krijg ik een goed beeld van wat je verwachtingen en je (eventuele) doelen zijn. 

Ik kijk naar je eventuele ritten die je al geregistreerd hebt via je fietscomputer. Wat is je gemiddelde hartslag? Hoeveel vermogen trap je? Allemaal vragen die nodig zijn om een schema op maat te kunnen maken. Is er nog niks geregistreerd? Geen zorgen. Via een vermogenstest krijgen we snel een nauwkeurig inzicht in je prestaties (extra kosten €99,-). Aan de hand van deze informatie ga ik je trainingsschema maken. Het trainingsschema is gevarieerd opgezet zodat je plezier blijft houden in de trainingen.

Elke 2 weken krijg je een nieuw schema. Dit houdt in dat we elke 2 weken telefonisch contact hebben om te bespreken hoe de trainingen zijn gegaan. Mocht je tijdens de trainingen nog vragen hebben dan kun je contact opnemen via Whatsapp of mail. Deze worden (meestal) dagelijks beantwoord.

Er wordt getraind op basis van hartslag en/of vermogen. Afhankelijk van je keuze moet je in het bezit zijn van een hartslagmeter of vermogensmeter. Net wat je zelf fijn vindt of gewend bent. 

Bij het premium pakket kan je zelf ook alle data van je prestaties bekijken, zoals de peakperformance en je conditie waardes zoals CTL, ATL, TSB. (Niet bekend mee? Vraag om een uitleg!) 

Bij het premium pakket maak ik een jaarplan in Trainingpeaks. Dit betekend dat ik al je waardes uitwerk om nog nauwkeuriger je trainingen aan te laten sluiten aan jouw behoeftes. 

Kort samengevat:

Tevreden klanten

100%

Twijfel je nog?

goed om te weten

Als je je hebt ingeschreven via de website ontvang je automatisch een mail met de vervolg stappen. We plannen de eerste belafspraak in en zorgen dat je z.s.m. kan starten. Normaal gezien is dit binnen 3 werkdagen.

Ja dat kan! Je hoeft alleen je Trainingpeaks account te koppelen met je Garmin, Wahoo of Zwift e.d. 

Ja dit kan zeker. Wanneer jij dit een belangrijk onderdeel vindt kunnen we de trainingen hier omheen bouwen. 

Ben jij iemand die 2 weken vooruit kan plannen en hou je van gestructureerd trainen? Dan is dit pakket perfect voor jou. Ben je iemand die meer bijsturing nodig heeft? Kijk dan bij Pro trainingsbegeleiding.

Ook dit is mogelijk. Ga naar de webshop en stel je eigen cadeaubon samen. Of klik ‘hier’.

Premium

Premium

Premium

EAT. SLEEP. TRAIN. REPEAT.