Samen naar een hoger niveau!💪🏻🚴🏼‍♂️

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2020

Vanaf maart ben ik begonnen bij Michel met trainingsschema’s volgen. Hij houdt altijd goed rekening met jou behoeftes en prioriteiten. Er staat altijd een overzichtelijk schema klaar in trainingpeaks. De trainingen zijn heel gevarieerd en het is altijd duidelijk wat ik moet doen tijdens de trainingen.

Jardi van der Lee

Fijne trainer, ook voor de dames!

Rated 5,0 out of 5
15 juni 2020

Sinds februari ben ik gestart met het trainen volgens een trainingsschema, onder begeleiding van Michel. Na de afgelopen vier maanden merk ik nu al een groot verschil in mijn vorm. ik fiets inmiddels al twee km/h sneller in een tijdrit dan vorig jaar. Verder is Michel heel erg betrokken bij de voortgang, hij informeert regelmatig hoe de training verlopen is. Super blij met de trainingen van Michel!

Ilse Lingen

Top trainer

Rated 5,0 out of 5
9 juni 2020

Michel heb ik leren kennen als een betrokken en kundige trainer. Dankzij hem ben ik aanmerkelijk hogere waarden gaan trappen in de vier maanden dat we nu samenwerken. Hij is zeer benaderbaar en we kunnen goed overleggen wanneer het schema bijgesteld moet worden. Michel heeft niet alleen schema’s die je moet afwerken, maar hij geeft daarnaast ook tips die je als wielrenner completer maken. Een complete, professionele en persoonlijke coach.

Luuk Wuisman

Aanrader voor elk niveau renner!

Rated 5,0 out of 5
4 juni 2020

Nadat een inspanningstest duidelijke verbeterpunten aangaf ben ik in september 2019 begonnen met trainingsbegeleiding bij Michel. Nu ruim 9 maanden verder ben ik significant (en meetbaar!) verbeterd op mijn duurvermogen en langere sprints, zonder mijn piekvermogen te verliezen. Dat alles door een trainingsprogramma dat om de vele belemmerende factoren in mijn dagelijkse leven (jonge kinderen, drukke baan) heen is “gevouwen”. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en er wordt continu met wensen en voorkeuren rekening gehouden. Een professionele wielrenner zal ik nooit worden, maar door de begeleiding van Michel voel ik me er wel één 😉 Aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen!

René van der Kooij

Top trainingen van een ervaringsdeskundige

Rated 5,0 out of 5
28 mei 2020

1,5 jaar geleden begonnen met indoor trainingen op een wattbike gegeven door Michel bij BeweegPuntBas in Zevenhuizen. Wat een genot om van Michel training te krijgen. Hij voelt je goed aan, weet je te motiveren wanneer nodig of zelfs af te remmen indien noodzakelijk. Altijd een evaluatie met tips en trics. Mooie afstemming van je persoonlijke doelen. Volg nu een weg programma van Michel van 3 maanden en de resultaten zijn super. Didactisch sterk en weet zijn jarenlange ervaring in het profpeloton goed over te brengen en te vertalen naar ons als amateurs.Goeie gast en zal hem bij iedereen zeker aanbevelen. Hoop nog lang van zijn expertise gebruik te kunnen maken !!

Pieter Boersma
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 75 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%