Top Trainer, maakt wielrennen nog leuker!

7 juli 2020

Ik ben half Februari met Michel in contact gekomen, direct adviezen meegekregen voor een trainingskamp in Portugal die maand. In maart gestart met de schema’s. De afgelopen 2 jaar met een andere trainer gewerkt, dat werkte ook. Maar de trainingen van Michel staan hier echt boven.

Ook nu zonder wedstrijden (Corona) zorgen de afwisselde en uitdagende trainingen voor motivatie. Daarnaast is er Michel iemand om makkelijk mee te sparren, heel positief motiveren en veel ervaring. Maar uiteindelijk waar het om draait, zonder ooit het gevoel te hebben gehad te moeten trainen zijn mijn waardes duidelijk hoger!!

Roy van den Heuvel

Samen naar een hoger niveau!💪🏻🚴🏼‍♂️

22 juni 2020

Vanaf maart ben ik begonnen bij Michel met trainingsschema’s volgen. Hij houdt altijd goed rekening met jou behoeftes en prioriteiten. Er staat altijd een overzichtelijk schema klaar in trainingpeaks. De trainingen zijn heel gevarieerd en het is altijd duidelijk wat ik moet doen tijdens de trainingen.

Jardi van der Lee

Fijne trainer, ook voor de dames!

15 juni 2020

Sinds februari ben ik gestart met het trainen volgens een trainingsschema, onder begeleiding van Michel. Na de afgelopen vier maanden merk ik nu al een groot verschil in mijn vorm. ik fiets inmiddels al twee km/h sneller in een tijdrit dan vorig jaar. Verder is Michel heel erg betrokken bij de voortgang, hij informeert regelmatig hoe de training verlopen is. Super blij met de trainingen van Michel!

Ilse Lingen

Top trainer

9 juni 2020

Michel heb ik leren kennen als een betrokken en kundige trainer. Dankzij hem ben ik aanmerkelijk hogere waarden gaan trappen in de vier maanden dat we nu samenwerken. Hij is zeer benaderbaar en we kunnen goed overleggen wanneer het schema bijgesteld moet worden. Michel heeft niet alleen schema’s die je moet afwerken, maar hij geeft daarnaast ook tips die je als wielrenner completer maken. Een complete, professionele en persoonlijke coach.

Luuk Wuisman

Aanrader voor elk niveau renner!

4 juni 2020

Nadat een inspanningstest duidelijke verbeterpunten aangaf ben ik in september 2019 begonnen met trainingsbegeleiding bij Michel. Nu ruim 9 maanden verder ben ik significant (en meetbaar!) verbeterd op mijn duurvermogen en langere sprints, zonder mijn piekvermogen te verliezen. Dat alles door een trainingsprogramma dat om de vele belemmerende factoren in mijn dagelijkse leven (jonge kinderen, drukke baan) heen is “gevouwen”. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en er wordt continu met wensen en voorkeuren rekening gehouden. Een professionele wielrenner zal ik nooit worden, maar door de begeleiding van Michel voel ik me er wel één 😉 Aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen!

René van der Kooij
4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 81 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%