Motiverende en gezellige GroupCycle lessen

Rated 5,0 out of 5
7 augustus 2020

Na jaren van andere sporten ben ik onlangs overgestapt op het wielrennen. Tegelijkertijd ook de GroupCycle lessen van Michel gaan volgen bij BeweegpuntBas. Doel was om op verantwoorde manier ook in de wintermaanden door te kunnen fietsen. En dat doel is bereikt en meer dan dat! De gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht van Michel motiveren om in de les het beste uit jezelf te halen en nog nét even dat tandje dieper te gaan. Hij geeft mij als amateur-nieuweling net zoveel aandacht als de ervaren wielrenners die er trainen en houdt goed vinger aan de pols bij iedereen. En door het persoonlijk afgestelde wattage traint iedereen op z’n eigen, verantwoorde niveau. Elke week weer een les om naar uit te kijken!

Hanneke Smaardijk

Michel Kreder coaching

Rated 5,0 out of 5
3 augustus 2020

Begon 2 maanden geleden met mijn eerste echte trainingsbegeleiding en dat op mijn 53ste jaar en na al wat jaartjes wedstrijdervaring. Je legt jezelf best wel vast, aan de workouts die je moet doen, dacht ik. Nu na 2 maanden weet ik wel beter. Je doet zo veel mogelijk je trainingen en als het niet gaat of uitkomt kan je Michel WA en hij veranderd het schema. Dat werkt super deze samenwerking met je trainer, Michel. Elke 2 weken tel.contact en ook dus vaak via WA. Tijdens het kennismakingsgesprek, in het begin van je samenwerking, geef je jou doel aan en Michel “schrijft” een trainingsproject voor jou.

Nooit gedacht om hier nog aan te beginnen, maar via een wedstrijd deze 3 maandelijkse begeleiding gewonnen. Denk er aan om deze coaching bij Michel hierna voort te zetten. Zit vooruitgang in mijn conditie, herstel sneller etc. Top Michel voor jou sympathieke begeleiding. We spreken elkaar eind deze week weer. Groet.Mike v.P.

Mike van Peeren

Binnen een paar maanden aanzienlijk verbeterd!

Rated 5,0 out of 5
14 juli 2020

Vanaf februari is Michel mijn trainer geworden. De specifieke en gerichte trainingen werpen hun vruchten af. Michel houdt tevens rekening met je behoeftes en is erg betrokken. Regelmatig zoekt hij even contact met je om te vragen hoe het gaat en om de zoveel tijd bellen we even. Erg fijn om even de stand van zaken door te nemen! Buiten dat zijn de trainingen gevarieerd en geraffineerd, tot in detail staat er wat je moet doen. Al met al is het ontzettend fijn Michel als trainer te hebben.

David van den Berg

Top Trainer, maakt wielrennen nog leuker!

Rated 5,0 out of 5
7 juli 2020

Ik ben half Februari met Michel in contact gekomen, direct adviezen meegekregen voor een trainingskamp in Portugal die maand. In maart gestart met de schema’s. De afgelopen 2 jaar met een andere trainer gewerkt, dat werkte ook. Maar de trainingen van Michel staan hier echt boven.

Ook nu zonder wedstrijden (Corona) zorgen de afwisselde en uitdagende trainingen voor motivatie. Daarnaast is er Michel iemand om makkelijk mee te sparren, heel positief motiveren en veel ervaring. Maar uiteindelijk waar het om draait, zonder ooit het gevoel te hebben gehad te moeten trainen zijn mijn waardes duidelijk hoger!!

Roy van den Heuvel

Samen naar een hoger niveau!💪🏻🚴🏼‍♂️

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2020

Vanaf maart ben ik begonnen bij Michel met trainingsschema’s volgen. Hij houdt altijd goed rekening met jou behoeftes en prioriteiten. Er staat altijd een overzichtelijk schema klaar in trainingpeaks. De trainingen zijn heel gevarieerd en het is altijd duidelijk wat ik moet doen tijdens de trainingen.

Jardi van der Lee
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 74 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%