Top support!

Rated 5,0 out of 5
7 november 2020

Als sportieve recreatieve fietser wilde ik kijken of ik samen met Michel nog progressie kon boeken op mijn leeftijd (47).

En na drie intensieve maanden kan ik stellen dat ik daadwerkelijk sterker ben geworden en meer energie heb na alle trainingen.

De mix van flinke inspanningen en relaxtere duurtrainingen hebben effect. De variatie is helpend en prikkelt mijn lichaam en motivatie.

Kortom; erg leuk, leerzaam en progressie gericht.

Op naar een mooie samenwerking!

Marcel Boerrigter

Top trainingen

Rated 5,0 out of 5
27 september 2020

Ik heb nu 3 maanden bij Michel getraind, en dat beviel heel goed. Ik heb fijn kunnen trainen en ook is er rekening gehouden met mijn knieblessure. Er is goed contact tussen de trainer en de renner. De trainingen zijn leuk en gevarieerd waardoor het nooit saai is om te trainen.

Floortje

Uitstekende begeleiding, resultaat gericht

Rated 5,0 out of 5
15 september 2020

Voor een tocht van 280 kilometer aan Michel gevraagd het beste uit mij te halen. Michel werkt resultaat gericht en houdt in zijn schema’s rekening met de te besteden tijd en mogelijkheden. Het persoonlijke contact is uitstekend. Uiteindelijk wordt er op een prima manier naar een doel toegewerkt met als resultaat het behalen van het geplande doel namelijk de tocht van 280 kilometer. Je merkt bij Michel dat hij, door zijn jarenlange professionele wielercarrière, weet waar het over gaat en haalt zo, samen met jou, het beste uit je op een verantwoorde manier. De koppeling tussen trainingspeaks en Garmin is ideaal, zo volg je makkelijk je schema’s.

Michel, Bedankt!

Niels Schooneman

Prima begeleiding

Rated 5,0 out of 5
7 september 2020

Ik ben 53, fiets al aardig wat jaren en stel mij ieder jaar tot doel een cyclo te rijden. Ik twijfelde of een trainer mij nog echt op een hoger niveau kon brengen maar de 3 maands aanbieding van Kreder training gaf mij de kans om het uit te proberen. De proefperiode is mij zeer bevallen: de trainingen waren gevarieerd, de begeleiding van Michel zeer betrokken en de resultaten zijn positief. Na de proefperiode ga ik dan ook zeker verder met Michel, op weg naar Goud bij de Marmotte van 2021.

Daco Woudenberg

Super leuke begeleiding

Rated 5,0 out of 5
1 september 2020

Ik vond het heel erg leuk om te doen. Ik ben er sneller door gaan fietsen. Leuke afwisselende trainingen.

Féra
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 75 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%