Super fijne begeleiding

Rated 5,0 out of 5
8 december 2020

De trainingen zijn op ieders niveau! Heel fijn! Iedereen haalt op zijn of haar niveau het uiterste uit de trainingen. Professionele en prettige begeleiding op persoonlijk niveau en doelen afgestemd.

Ingrid

Motiverend trainingen

Rated 5,0 out of 5
4 december 2020

De trainingen van Michel zijn altijd zwaar maar heerlijk! Michel staat altijd voor je klaar en denkt out of the box! Met veel plezier getraind en een stuk sterker geworden.

Melissa

10 sterren kan helaas niet.

Rated 5,0 out of 5
3 december 2020

De trainingen van Michel heb ik heel graag bijgewoond. De progressie was enorm. Helaas gaan we verhuizen. Een aanrader voor iedereen die snel progressie wil boeken of zijn vorm wil vasthouden of wil ontwikkelen in de winter. Op een niet dwingende manier weet Michel je te coachen en het beste er uit te halen.

Jarno Koorneef

Train al jaren zelf. Je doet eigenlijk maar wat. Het idee alleen al om door een ervaren wielrenner begeleidt te worden stimuleert enorm. Het doel is natuurlijk om een betere wielrenner te worden door gericht te trainen. Na 3 maanden bemerkt ik zeker resultaat.

Rated 4,0 out of 5
11 november 2020

Michel is snel en makkelijk benaderbaar. Reageert snel op verzoekjes via de whatsapp. bv als je een training wilt opschuiven of aanpassen. Bij telefonisch kontakt kan je vragen stellen niet alleen over de training maar ook over andere zaken die van belang zijn in het fietsen. De trainingen zijn gevarieerd. Kortom: aanrader om het eens uit te proberen.

Rob H

prestatie verbeteren? prestatie verbeterd!

Rated 5,0 out of 5
10 november 2020

Het doel was om in 3 maanden tijd de prestatie te verbeteren.

Dat is zowaar gelukt! Niet door meer of harder, maar door slimmer te trainen! Heb minder kilometers gemaakt. Trainingen zijn afwisselend en uitdagend; erg leuk om te doen en motiverend ook om verbetering aan den lijve te ondervinden.

Michel is een rustig en prettig persoon in de omgang en een goed analyticus.

Na een proefperiode van 3 maanden ga ik er zeker mee door!

Wilfried van Winden
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 75 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%