Relaxed en (fysiek & mentaal) sterk op de fiets!

Rated 5,0 out of 5
16 februari 2021

Ik rij korte wedstrijden (criteriums) en wil een stapje hoger komen door gericht te trainen. Na meerdere trainingsaanpakken te hebben uitgeprobeerd, ben ik in de november gestart bij Michel. Had ik het maar eerder gedaan, heb namelijk lang niet zo relaxed en (fysiek en mentaal) sterk op de fiets gezeten. De trainingen slaan echt aan, zonder dat het saai wordt. Het blijft natuurlijk pittig, maar ik geniet veel meer dan vroeger.

Belangrijkste voor mij is dat ik samen met iemand optrek waar makkelijk contact mee opgenomen kan worden, luistert naar je sterktes en zwaktes als persoon en renner, en op basis daarvan uitdagende en afwisselende trainingen biedt. Voor mij werkt dit super.

Heb jij ook die behoeftes? Dan ben je bij Michel Kreder aan het goede adres.

Ozkan

Top trainer!

Rated 5,0 out of 5
27 januari 2021

Ik train nu al een hele tijd bij Michel, en dit bevalt mij heel erg goed. De trainingen zijn leuk en gevarieerd waardoor trainen op de fiets nog leuker wordt. Ook is er goede contact tussen trainer en renner, en kun je alles zeggen. Bijvoorbeeld als je het druk hebt met school of werk dan kan je dat gewoon zeggen en ga je samen kijken naar een passend schema voor de aankomende weken wat voor jou het beste uitkomt. Je kunt zelf bepalen hoeveel je in de week wilt fietsen, dat is helemaal afhankelijk van jezelf. Heel veel is mogelijk in het schema en qua intensiteit of hoeveelheid zijn de trainingen makkelijk aan te passen. Contact met Michel heb je zo en je krijgt ook nog snel antwoord, bijvoorbeeld als je een training wilt verzetten, dat is zo gebeurt! Zelf zit ik al een lange tijd met een knieblessure en daar houd Michel ook veel rekening mee, hij vraagt regelmatig hoe het gaat en houdt ook echt rekening met de trainingen zelf! Dat is heel erg fijn! De trainingen zijn op ieder zijn eigen niveau en met de trainingsschema’s die Michel voor je maakt haal je het beste uit je training! Echt een aanrader om hiermee te beginnen! En Michel, ga zo door!

Indy Baas

Goede begeleiding en meer plezier met fietsen!

Rated 5,0 out of 5
14 januari 2021

Dat ik dit niet eerder heb gedaan. Ik deed altijd maar een beetje doelloos fietsen. Nu, met echt gericht fietsen, zie ik ook resultaten in een korte periode. De trainingen zitten leuk in elkaar en geven je ook wat te doen op de fiets. Contact met Michel is heel makkelijk gelegd en ook krijg je snel antwoord. Michel, ga zo door!

Ruben

Fietsplezier is weer helemaal terug!

Rated 5,0 out of 5
13 januari 2021

Via een fietsmaat in contact gekomen met Michel en gestart met het 3 maanden schema. Michel is erg kundig en vooraf samen goed kunnen bepalen waar de aandacht naar uit zou gaan. Vrijwel alles was mogelijk en het schema is ook tussentijds makkelijk aan te passen qua intensiteit of het aantal trainingen. Michel reageert supersnel op vragen en geeft waar nodig de juiste adviezen en suggesties. Het is voor het eerst dat ik aan de hand van een schema aan het fietsen ben, maar had gewild dat ik er jaren eerder mee begonnen was. In korte tijd echt al vooruitgang te merken, heb veel meer energie tijdens mijn ritten. Om het samen te vatten, met minder trainingskilometers veel meer resultaat en plezier in het fietsen. Ik ga er voorlopig zeker mee door!

Franco Albanese

Super fijne begeleiding

Rated 5,0 out of 5
8 december 2020

De trainingen zijn op ieders niveau! Heel fijn! Iedereen haalt op zijn of haar niveau het uiterste uit de trainingen. Professionele en prettige begeleiding op persoonlijk niveau en doelen afgestemd.

Ingrid
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 74 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%