Top trainingen

Rated 5 out of 5
27 september 2020

Ik heb nu 3 maanden bij Michel getraind, en dat beviel heel goed. Ik heb fijn kunnen trainen en ook is er rekening gehouden met mijn knieblessure. Er is goed contact tussen de trainer en de renner. De trainingen zijn leuk en gevarieerd waardoor het nooit saai is om te trainen.

Floortje

Uitstekende begeleiding, resultaat gericht

Rated 5 out of 5
15 september 2020

Voor een tocht van 280 kilometer aan Michel gevraagd het beste uit mij te halen. Michel werkt resultaat gericht en houdt in zijn schema’s rekening met de te besteden tijd en mogelijkheden. Het persoonlijke contact is uitstekend. Uiteindelijk wordt er op een prima manier naar een doel toegewerkt met als resultaat het behalen van het geplande doel namelijk de tocht van 280 kilometer. Je merkt bij Michel dat hij, door zijn jarenlange professionele wielercarrière, weet waar het over gaat en haalt zo, samen met jou, het beste uit je op een verantwoorde manier. De koppeling tussen trainingspeaks en Garmin is ideaal, zo volg je makkelijk je schema’s.

Michel, Bedankt!

Niels Schooneman

Prima begeleiding

Rated 5 out of 5
7 september 2020

Ik ben 53, fiets al aardig wat jaren en stel mij ieder jaar tot doel een cyclo te rijden. Ik twijfelde of een trainer mij nog echt op een hoger niveau kon brengen maar de 3 maands aanbieding van Kreder training gaf mij de kans om het uit te proberen. De proefperiode is mij zeer bevallen: de trainingen waren gevarieerd, de begeleiding van Michel zeer betrokken en de resultaten zijn positief. Na de proefperiode ga ik dan ook zeker verder met Michel, op weg naar Goud bij de Marmotte van 2021.

Daco Woudenberg

Super leuke begeleiding

Rated 5 out of 5
1 september 2020

Ik vond het heel erg leuk om te doen. Ik ben er sneller door gaan fietsen. Leuke afwisselende trainingen.

Féra

Top trainer

Rated 5 out of 5
29 augustus 2020

Na een aantal jaar dezelfde trainer gehad te hebben ben ik begin van het jaar overgestapt naar Michel. Hij heeft mij weer gemotiveerd om goed gericht te trainen met afwisselende trainingen. Het contact met Michel is super hij belt iedere twee weken en reageert snel op berichten, als een training niet uitkomt verplaatst of past die hem gelijk aan voor je.

In jaren niet zoveel plezier in het trainen gehad ondanks dat er geen wedstrijden waren afgelopen maanden.

Marvin van Spronsen
4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 64 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%