Betrokken en persoonlijke begeleiding

Rated 5,0 out of 5
14 juli 2021

Als fanatieke amateur wil ik een stap zetten om beter te presteren in de wedstrijdjes. Daarom de samenwerking met Michel gezocht. Al in het eerste gesprek viel mij op dat Michel heel enthousiast is en je graag wil helpen bij het halen van je doelen. Nu na 5 maanden trainen met Michel merk ik een duidelijk verschil; meer vermogen, meer inhoud en zeker meer plezier.

De trainingen zijn afwisselend en bouwen gestaag op naar een hoger niveau.

De samenwerking is heel prettig, Michel geniet van de prestaties die je levert (hoe bescheiden het niveau ook is). Door een lange termijnplanning bewaken we de doelen en zorgen we voor focus op het resultaat.

De ervaring van Michel merk je in de gesprekken we om de week hebben – hij weet hoe trainingen moeten aanvoelen en kan je daardoor ook heel gericht feedback geven. Dit helpt om de trainingen de volgende keer nog beter uit te voeren.

Trainen met Michel maakt je beter en is heel leuk.

Joost Smaardijk

Meer genieten van het fietsen

Rated 5,0 out of 5
11 juli 2021

Sinds februari dit jaar train ik bij Michel. Gewoon omdat ik van fietsen houd en natuurlijk ook omdat ik beter wil worden. In eerste instantie startte ik met een trainingspakket van drie maanden die ik voor de Kerst van mijn vriend had gekregen (die al langer bij Michel traint), maar ik weet nu al dat ik hier nog veel langer mee door wil gaan.

Het is fijn om structuur in de trainingen en ook je week te hebben. Het geeft een bepaalde rust dat je weet dat je op de juiste manier bezig bent. En als een dag of een week een keer anders loopt, heb ik contact met Michel en stemmen we de planning opnieuw af. Ook geniet ik nu meer van een dag rust of een herstelweek, het is allemaal een onderdeel van een goed uitgedacht trainingsplan.

Het is ook leuk om maandelijks met Michel een belafspraak te hebben. Naast dat Michel een ontzettend aardig persoon is en een vakman, is zijn manier van coachen perfect voor mij. Niet pusherig, hij stimuleert en motiveert op een positieve manier. En vervolgens zijn sommigen trainingen niet mals en ga ik toch tot het gaatje.

De trainingen voelen niet als een druk, maar juist als een hulpmiddel om beter te worden. En dat is tot nu toe al best goed gelukt. Zo hebben we dit jaar al paar keer een langere rit (+150 km) gemaakt en die verteer ik best makkelijk, zonder dat ik een trage diesel ben geworden. Ook heb ik mijn tijd in de Maratona dles Dolomites met 20 minuten verbeterd t.o.v. van de vorige editie. Dus bedankt Michel!

Roebi Weterings

VOORBEREIDING ALPE D’HUEZ 2021

Rated 5,0 out of 5
31 mei 2021

via de website Michel gevonden en me 2 maanden geleden aangemeld.

Gestart met een FTP test in Zwift.

Bijna alle trainingen via Zwift afgewerkt en dat beviel meer dan goed.

Schema was 3 dagen trainen, 1 dag rust, 2 dagen trainen, 1 dag rust.

Tussentijds coaching via app en via bellen.

Resultaat mag er zijn na 2 maanden trainen, FTP was 229, new FTP 244. Mooi resultaat, zeer tevreden mee.

Gisteren 30/6 rondje van 125 km gefietst met een nieuw FTP van 315 geregistreerd, GEWELDIG resultaat!

Ik ben klaar voor Frankrijk!

Rob Leentvaar

Hoe in blokjes trainen leuk maar vooral nuttig kan zijn!

Rated 5,0 out of 5
27 mei 2021

Via via ben ik bij Michel terecht gekomen. Ik wilde wel eens weten of ik beter kon worden. Doordat hij goed luistert, maakt hij een goede vertaling naar de trainingen. Vooral heel laag en heel hoog trainen: blokjes. Je krijgt VO2-max trainingen, cadanz, sprint, duurtraining en ook funrides tellen mee. Veel afwisseling dus, voorheen deed ik altijd maar wat en veel hetzelfde. En vooral omdat je weet dat hij ‘meekijkt’ ga je toch dieper en door!

En het leuke is dat mijn partner merkt dat ik sterker ben geworden. Dus voor als je twijfelt, doen…….!

Ellen

Altijd motiverend

Rated 5,0 out of 5
25 april 2021

Michel luistert vooral heel goed en weet je altijd te motiveren. Door het inpassen van sessies op Zwift (ook als het buiten mooi weer is) krijg ik meer inhoud. We bouwen langzaam naar een doel toe. Michel is laagdrempelig en je hoeft echt geen topatleet te zijn. Hij probeert het beste uit elke sporter te houden met uitdagende trainingen en vooral veel enthousiasme

Jose Been
4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 76 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%