Wil jij een betere fietser worden? En wil je kennis maken met fietsen op een trainingsschema? Samen met Bicycling begeleiden wij je naar betere prestaties via een 12-weeks trainingsprogramma.

Elke week ontvang je een uitgebreide mail met je trainingsschema en interessante artikelen met tips over training, materiaal, onderhoud en voeding. Alles wat je nodig hebt om een betere fietser te worden. En je kiest zelf hoeveel trainingen je wilt volgen.

Kies jouw trainingsschema: 2, 3 of 4 fietstrainingen per week

Ben je beperkt in je tijd maar wil je wel structureel beter worden? Of vind je fietsen leuk en wil je jezelf klaarstomen voor je eerste grote toertocht? Kies dan het schema met één training door de weeks en één training in het weekend.

Heb je iets meer tijd en ben je niet bang voor wat meer uren op de fiets? Of is je conditie al goed, maar wil je straks zonder problemen een lang fietsweekend in de heuvels overleven? Ga dan voor drie trainingen per week, op dinsdag, donderdag en zondag.

Kan je nog meer aan en wil je echt grote sprongen maken? Of wil je meedoen aan een beroemde cyclo en een goed resultaat neerzetten? Kies dan voor vier trainingen per week, waarbij je twee trainingen door de weeks doet en twee trainingen in het weekend.

Voor elk schema geldt: aan het eind van deze 12 weken ben je klaar voor je grote doel!

Werkwijze Train mee met Bicycling

Het trainingsschema wat je ontvangt, is een algemeen trainingsschema wat gepersonaliseerd wordt op basis van je hartslag. Idealiter beschik je dus over een hartslagmeter. Heb je die niet? Dan kan je het schema ook volgen op basis van je ervaren inspanningsniveau. Heb je een powermeter? Dan kan je ook op vermogen trainen.

Standaard ontvang je het schema als afbeelding in de wekelijkse nieuwsbrief, zoals hierboven het voorbeeld van week 2. Ook kan je het schema downloaden als PDF. Wil je het schema automatisch op je GPS-computer ontvangen? Ook dat kan via een koppeling met TrainingPeaks. Meer daarover lees je in de welkomstmail.

Schema start de eerstvolgende maandag

Direct na de aanschaf van het trainingsschema, ontvang je een welkomstmail met verdere uitleg. De volgende mail met daarin het trainingsschema voor week 1 heb je de eerstvolgende maandag in je mailbox. Op dinsdag of woensdag (afhankelijk van het schema wat je kiest) zal dan je eerste training gepland staan.

Wil je komende week starten? Zorg dan dat je vóór zaterdagavond 21.00 uur de aankoop hebt voltooid, zodat je uiterlijk maandagochtend de mail van week 1 in je mailbox hebt! Wil je liever pas beginnen als het zomertijd is of als de avondklok is opgeheven? Wacht dan nog even met je aanschaf. Het trainingsschema zal het hele jaar doorlopend te koop blijven.

Nu starten? Ga naar de webshop van Bicycling om je aan te melden en word in 12 weken een betere fietser!

AANMELDEN