freedom is riding a bicycle

Gemeente zuidplas clinic

Speciaal voor de inwoners van de Gemeente Zuidplas

Wil jij je zekerder voelen op je mountainbike of racefiets? Je traptechniek verbeteren, beter leren sturen en mooie jumps kunnen maken? Woon je in de Gemeente Zuidplas? Dan is een Racefiets of MTB-clinic wat voor jou! Profiteer nu van de subsidie van de Gemeente Zuidplas, kijk snel of er nog een plekje is op jouw gewenste datum en doe gratis mee!

De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. Dit doen we zodat we ervoor zorgen dat iedereen tijdens de clinic de aandacht krijgt die nodig is om de gewenste technieken te verbeteren. Hierbij is het uitgangspunt dat ieder op zijn eigen niveau kan meedoen.

Doelstelling van de clinic

Datums 2023

Zaterdag

8 april 2023 (Racefiets)

Nog 3 plekken

Zaterdag

13 mei 2023 (Racefiets)

Nog 6 plekken

Zaterdag

17 juni 2023 (Racefiets)

Nog 10 plekken

Zaterdag

6 mei 2023 (MTB)

Nog 8 plekken

Zaterdag

27 mei 2023 (MTB)

Nog 8 plekken

Zaterdag

1 juli 2023 (MTB)

Nog 9 plekken

Handig om te weten

Door de subsidie van de Gemeente Zuidplas is deze clinic bedoeld voor inwoners van de Gemeente Zuidplas. Ben jij dit niet?

Klik dan hier

Je eigen fiets, helm (verplicht) en schoenen. Zorg ervoor dat je je fiets meeneemt in een goede en schone conditie. Daarnaast is het handig om een reserve binnenband mee te nemen en een volle bidon.

De clinic start om 13:00 vanuit de fietsenwinkel KoersCC in Bergschenhoek. Zorg dat je goed op tijd bent. Vanaf deze locatie vertrekken we naar de Willem-Alexander roeibaan (racefiets) of MTB parcours Bergschenhoek (MTB).

Als de voorspelling goed zijn zal de clinic gewoon doorgaan. Bij heel slecht of extreem weer zal de clinic niet doorgaan en zal je op een andere datum mee kunnen doen. Uiterlijk de avond van te voren ontvang je hier bericht van mocht de clinic niet doorgaan.

Gemeente zuidplas clinic

Gemeente zuidplas clinic

EAT. SLEEP. TRAIN. REPEAT.