Nieuws

28 juli 2022

Hester wint World Police & Fire Games

Hester won afgelopen weekend de wegrit en
wegrit tijdens de World Police & Fire Games!

Bij deze: Gefeliciteerd Hester!

4 juli 2022

Podium plek voor Jarno in Giessenburg

Gefeliciteerd met deze mooie 3e plek Jarno!

3 juli 2022

Anco wint in Luxemburg!

Anco heeft dit weekend het criterium europeen de jeunes gewonnen in Luxemburg, hij was de sterkste in een sprint met 2! Van harte gefeliciteerd met deze overwinning Anco!

21 juni 2022

Nieuw! Vermogensmeter huren

Check hier voor alle info!

19 juni 2022

Klim-clinic

In samenwerking met Bizzywheels heb ik afgelopen donderdag een klim/daal clinic mogen geven aan Bam Wonen.

Bedankt aan racefietsverhuur.nl voor de top service en huurfietsen!

14 juni 2022

Marino 2e in Gravel series

Na een periode van veel en hard trainen wist Marino een knappe 2e plek te veroveren tijdens de Gravel series op Zandvoort.

12 juni 2022

Ilse wint zomer ochtend competitie

Ilse gefeliciteerd met je overwinning gisteren tijdens de ZoMoCo! Na vele aanvallen en een zware wedstrijd kwam alles weer samen 4 rondes voor de finish. Na een kort en snel overleg met een ploeggenootje werd er besloten dat Ilse vol voor de sprint zou gaan. Met als resultaat: een hele mooie overwinning.

5 juni 2022

Gister heb ik weer een leuke en leerzame clinic gegeven rond de Willem-Alexander roeibaan aan een aantal enthousiaste mensen.

We vertrokken vanuit @koerscc naar de roeibaan in Zevenhuizen om daar op het parkeerterrein een uitgezette route te volgen. Na een aantal tips & tricks merkte iedereen al snel vooruitgang in de bochten.

Na een spel element en nog een aantal rondjes over het uitgezette parcours was het weer tijd om naar Koerscc te gaan om daar af te sluiten met een heerlijke kop koffie en een evaluatie om te kijken hoe iedereen het vond gaan.

Één van de reacties na de clinic:
“Top, leerzaam en gezellig! Met deze tips heb ik een stuk meer vertrouwen in mijn bochtentechniek”.

Zou jij ook aan je techniek willen werken op je eigen niveau? In augustus worden de volgende datums bekend gemaakt. Liever een privé of bedrijfs-clinic volgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

22 mei 2022

Granfondo Schleck

Hester werd gister knap 7e in de Granfondo Schleck in Luxemburg!

Ook wist ze zich te plaatsen voor het WK Granfondo later dit jaar! Naast Hester reed ook Ozkan een geweldige eerste Granfondo en plaatste ook hij zich voor het WK! Als kers op de taart reedt Sebastiaan een hele sterke wedstrijd.

16 mei 2022

Gister een leuke en leerzame clinic gegeven aan een aantal enthousiaste mensen.

We vertrokken vanuit @koerscc naar de roeibaan in Zevenhuizen om daar op het parkeerterrein een uitgezette route te volgen. Na een aantal tips & tricks merkte iedereen vooruitgang in de bochten waardoor de snelheid goed hoog lag op ieder zijn niveau.

Na een spel element en nog een aantal rondjes over het uitgezette parcours was het weer tijd om naar Koerscc te gaan om daar af te sluiten met een heerlijke kop koffie en een evaluatie om te kijken hoe iedereen het vond gaan.

Één van de reacties na de clinic:

“Top, leerzaam en op eigen niveau. Nooit gedacht dat ik zoveel sneller door een bocht kan door een aantal tips”.

Zou jij ook aan je techniek willen werken op een leuke uitdagende manier op je eigen niveau? Zaterdag 4 juni staat de volgende clinic gepland, er zijn nog 7 plekken beschikbaar! Je kan je hier inschrijven.

Foto: Julien De Bock

20 april 2022

Interview met Minke Bakker

Nicht van 1e Amstel-winnares beleeft desastreus voorjaar: “Maar jullie gaan dit seizoen nog horen van mij”

Lees hier verder.

4 april 2022

Nieuw: fiets-clinics!

Na vele aanvragen biedt Michel kreder nu officieel Clinics aan.
De duur van een clinic is 2 a 2,5uur. Afhankelijk van het ervaringsniveau van de deelnemers wordt door Michel Kreder de clinic gegeven met als doel het verbeteren van de fietsvaardigheden.
De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers dit doen we zodat we ervoor zorgen dat iedereen tijdens de clinic de aandacht krijgt die nodig is om de gewenste technieken te verbeteren. Hierbij is het uitgangspunt dat ieder op zijn eigen niveau kan meedoen.

14 maart 2022

Flyer ‘Fitter met je e-bike’!

Michel Kreder Coaching heeft een flyer ontwikkeld met een korte uitleg wat het e-bike fietsprogramma voor senioren inhoudt. De flyer ligt al bij Bike Totaal Zevenhuizen en Pigmans Tweewielers. Je kunt de flyer daar gratis ophalen! 

Download hier het gratis e-boekje ‘Fitter met je ebike’.

13 maart 2022

Winst op club parcours HSK-Trias

Na een periode van veel en hard trainen wist Sjoerd gister een mooie overwinning te behalen op het club parcours van HSK-Trias in Den-Haag.

20 februari 2022

Michel Kreder Coaching krijgt subsidie van de Gemeente Zuidplas

Voor het e-bike fietsprogramma voor senioren heeft de Gemeente Zuidplas Michel Kreder Coaching een aanjaagsubsidie toegekend. Een deel van de subsidie wordt gebruikt voor inwoners van de gemeente Zuidplas in de vorm van korting op het fietsprogramma. In plaats van €69,95 betalen de eerste 50 aanmelders slechts € 29,95!  Het andere deel van de subsidie wordt gebruikt voor het maken van flyers en e-bookjes waaronder het gratis e-bookje “Fitter met je e-bike!” Download deze hier.

28 december 2021

Ridemeister Beach Experience
Wat dacht je ervan om ergens half februari naar het strand te gaan? Zoals de strandraces onder ons zullen weten is het strand misschien zelfs aantrekkelijker om in de winter naartoe te gaan dan in de zomer. Fietsen op het strand is een unieke ervaring en iets dat elke wielrenner minstens één keer in zijn leven zou moeten proberen. Voor de strandracers en degene die willen weten waar dit allemaal over gaat, 18 februari organiseer ik een open strandrit.

Check voor meer info www.ridemeister.cc

14 december 2021

We weten allemaal intussen hoe belangrijk het is om juist nu gezond te blijven! Goed slapen, gezond eten en blijven bewegen is cruciaal om jezelf fit te houden. Dit ‘lockdown pakket’ geeft je houvast en geeft de motivatie om je trainingen uit te voeren. Kortom: ideaal om 2022 te beginnen! Klik hier voor meer info.

1 december 2021

De kadobonnen voor 5 december vliegen de deur uit!
Wil jij nog net voor 5 december een kadobon bemachtigen?

Klik dan HIER

22 november 2021
Goud op de ploegenachtervolging!

Liam pakt het rood wit blauw met zijn ploeg op de
ploegachtervolging tijdens het NK in Apeldoorn van
afgelopen weekend.

Gefeliciteerd Liam!

10 november 2021
Michel Kreder Coaching heeft subsidie aangevraagd voor e-bike fietsprogramma

Michel Kreder Coaching heeft subsidie aangevraagd voor e-bike trainingsprogramma Na een positief afgesloten test-fase met vier 60-plussers op hun e-bike (tot 26 km per uur) heeft Michel Kreder Coaching bij de
gemeente Zuidplas een aanjaagsubsidie voor 2022 aangevraagd. De subsidie zal worden gebruikt voor het aanbieden van
trainingsschema’s aan e-bikers die hun weerstand willen verhogen en conditie willen verbeteren. De gemeente heeft in eerste instantie positief gereageerd en verwacht wordt dat de subsidie definitief wordt toegekend voor het einde van het jaar. Lees verder

30 oktober 2021
Trainingsbegeleiding GRTC Excelsior door Michel Kreder Coaching

Op 7 oktober jl. was er door trainers Hans Moons en Jaco van der Eijk georganiseerde informatieavond voor de jeugd Cat7, nieuwelingen en juniroen. Tijdens de avond is het ‘talenten-programma’ besproken. Echt gemotiveerde wielrenners krijgen door GRTC Excelsior een trainer aangeboden. Michel Kreder Coaching gaat op verzoek van GRTC Excelsior talenten begeleiden om ze op een hoger niveau te brengen. Lees verder

12 oktober 2021
SMA Midden Holland werkt samen met Michel Kreder Coaching

In samenwerking met SMA Midden Holland bieden wij een uniek pakket aan om actief te gaan worden met behulp van uw e-bike.
In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt biedt ook elektrisch ondersteund fietsen de mogelijkheid om gericht te trainen en zo conditie en kracht te verbeteren. Oud-profwielrenner en coach Michel Kreder heeft hiervoor een gericht programma ontwikkeld, waarmee in 10 weken een zichtbare verbetering haalbaar is.
SMA Midden Holland biedt voor de e-bike sporter een preventief sportmedisch onderzoek aan, met o.a. bepaling van de hartslagzones, waardoor het trainingsprogramma nog effectiever kan worden. Bovendien heeft u na het sportmedisch onderzoek meer zekerheid over uw huidige gezondheid en een goede indicatie van uw huidige conditie (nulmeting).

Meer info op: Sportarts Gouda e-bike

5 oktober 2021
Vandaag lanceer ik samen met 19 andere ex-profs het Platform ridemeister.

Ridemeister biedt fietsers wereldwijd de mogelijkheid om een persoonlijk fietsavontuur te beleven samen met een pro: volledig op maat en met de garantie van de beste fietservaring op locatie. Ridemeister biedt unieke en exclusieve fietservaringen die door gasten zelf op maat kunnen worden ingericht in overleg met hun persoonlijke ‘ridemeister’. De mooiste routes, professionele expertise, regionale kennis, kleine groepen en persoonlijke interactie staan centraal. De ridemeisters zelf zijn wegkapitein en knecht ineen en staan vooral in dienst van de gast. Ridemeister is vanaf september beschikbaar in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Nepal en Kenia, en biedt al meer dan 30 regio’s aan. Lees verder

4 juli 2021