freedom is riding a bicycle

MTB clinic

Wat je moet weten over de mtb clinic

Wil jij je zekerder voelen op je mountainbike? Je traptechniek verbeteren, beter leren sturen en mooie jumps kunnen maken? Dan is een MTB-clinic wat voor jou! Kijk snel of er nog een plekje is op jouw gewenste datum!

 

De maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. Dit doen we zodat we ervoor zorgen dat iedereen tijdens de clinic de aandacht krijgt die nodig is om de gewenste technieken te verbeteren. Hierbij is het uitgangspunt dat ieder op zijn eigen niveau kan meedoen.

Doelstelling van de clinic

Datums 2023

Nieuwe datums worden binnenkort bekend gemaakt.

Handig om te weten

De clinic is voor de beginnende tot gevorderde fietser. Aan de hand van ervaring wordt de moeilijkheidsgraat per oefening verhoogd of verlaagd zodat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen.

Je eigen fiets, helm (verplicht) en schoenen. Zorg ervoor dat je je fiets meeneemt in een goede en schone conditie. Daarnaast is het handig om een reserve binnenband mee te nemen en een volle bidon.

De clinic start om 09:30 vanuit de fietsenwinkel KoersCC in Bergschenhoek. Zorg dat je goed op tijd bent. Vanaf deze locatie vertrekken we naar de Willem-Alexander roeibaan om daar op het parkeerterrein de clinic te vervolgen.

Als de voorspelling goed zijn zal de clinic gewoon doorgaan. Bij heel slecht of extreem weer zal de clinic niet doorgaan en zal je op een andere datum mee kunnen doen. Uiterlijk de avond van te voren ontvang je hier bericht van mocht de clinic niet doorgaan.

Ook dit is mogelijk. Ga naar de webshop en stel je eigen cadeaubon samen. Of klik ‘hier’.

MTB clinic

MTB clinic

EAT. SLEEP. TRAIN. REPEAT.