beoordelingen

Michel Kreder coaching

5,0 rating
3 augustus 2020

Begon 2 maanden geleden met mijn eerste echte trainingsbegeleiding en dat op mijn 53ste jaar en na al wat jaartjes wedstrijdervaring. Je legt jezelf best wel vast, aan de workouts die je moet doen, dacht ik. Nu na 2 maanden weet ik wel beter. Je doet zo veel mogelijk je trainingen en als het niet gaat of uitkomt kan je Michel WA en hij veranderd het schema. Dat werkt super deze samenwerking met je trainer, Michel. Elke 2 weken tel.contact en ook dus vaak via WA. Tijdens het kennismakingsgesprek, in het begin van je samenwerking, geef je jou doel aan en Michel “schrijft” een trainingsproject voor jou.
Nooit gedacht om hier nog aan te beginnen, maar via een wedstrijd deze 3 maandelijkse begeleiding gewonnen. Denk er aan om deze coaching bij Michel hierna voort te zetten. Zit vooruitgang in mijn conditie, herstel sneller etc. Top Michel voor jou sympathieke begeleiding. We spreken elkaar eind deze week weer. Groet.Mike v.P.

Mike van Peeren

Binnen een paar maanden aanzienlijk verbeterd!

5,0 rating
14 juli 2020

Vanaf februari is Michel mijn trainer geworden. De specifieke en gerichte trainingen werpen hun vruchten af. Michel houdt tevens rekening met je behoeftes en is erg betrokken. Regelmatig zoekt hij even contact met je om te vragen hoe het gaat en om de zoveel tijd bellen we even. Erg fijn om even de stand van zaken door te nemen! Buiten dat zijn de trainingen gevarieerd en geraffineerd, tot in detail staat er wat je moet doen. Al met al is het ontzettend fijn Michel als trainer te hebben.

David van den Berg

Top Trainer, maakt wielrennen nog leuker!

5,0 rating
7 juli 2020

Ik ben half Februari met Michel in contact gekomen, direct adviezen meegekregen voor een trainingskamp in Portugal die maand. In maart gestart met de schema’s. De afgelopen 2 jaar met een andere trainer gewerkt, dat werkte ook. Maar de trainingen van Michel staan hier echt boven.
Ook nu zonder wedstrijden (Corona) zorgen de afwisselde en uitdagende trainingen voor motivatie. Daarnaast is er Michel iemand om makkelijk mee te sparren, heel positief motiveren en veel ervaring. Maar uiteindelijk waar het om draait, zonder ooit het gevoel te hebben gehad te moeten trainen zijn mijn waardes duidelijk hoger!!

Roy van den Heuvel

Samen naar een hoger niveau!💪🏻🚴🏼‍♂️

5,0 rating
22 juni 2020

Vanaf maart ben ik begonnen bij Michel met trainingsschema’s volgen. Hij houdt altijd goed rekening met jou behoeftes en prioriteiten. Er staat altijd een overzichtelijk schema klaar in trainingpeaks. De trainingen zijn heel gevarieerd en het is altijd duidelijk wat ik moet doen tijdens de trainingen.

Jardi van der Lee

Fijne trainer, ook voor de dames!

5,0 rating
15 juni 2020

Sinds februari ben ik gestart met het trainen volgens een trainingsschema, onder begeleiding van Michel. Na de afgelopen vier maanden merk ik nu al een groot verschil in mijn vorm. ik fiets inmiddels al twee km/h sneller in een tijdrit dan vorig jaar. Verder is Michel heel erg betrokken bij de voortgang, hij informeert regelmatig hoe de training verlopen is. Super blij met de trainingen van Michel!

Ilse Lingen

Top trainer

5,0 rating
9 juni 2020

Michel heb ik leren kennen als een betrokken en kundige trainer. Dankzij hem ben ik aanmerkelijk hogere waarden gaan trappen in de vier maanden dat we nu samenwerken. Hij is zeer benaderbaar en we kunnen goed overleggen wanneer het schema bijgesteld moet worden. Michel heeft niet alleen schema’s die je moet afwerken, maar hij geeft daarnaast ook tips die je als wielrenner completer maken. Een complete, professionele en persoonlijke coach.

Luuk Wuisman

Aanrader voor elk niveau renner!

5,0 rating
4 juni 2020

Nadat een inspanningstest duidelijke verbeterpunten aangaf ben ik in september 2019 begonnen met trainingsbegeleiding bij Michel. Nu ruim 9 maanden verder ben ik significant (en meetbaar!) verbeterd op mijn duurvermogen en langere sprints, zonder mijn piekvermogen te verliezen. Dat alles door een trainingsprogramma dat om de vele belemmerende factoren in mijn dagelijkse leven (jonge kinderen, drukke baan) heen is “gevouwen”. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en er wordt continu met wensen en voorkeuren rekening gehouden. Een professionele wielrenner zal ik nooit worden, maar door de begeleiding van Michel voel ik me er wel één 😉 Aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen!

René van der Kooij

Top trainingen van een ervaringsdeskundige

5,0 rating
28 mei 2020

1,5 jaar geleden begonnen met indoor trainingen op een wattbike gegeven door Michel bij BeweegPuntBas in Zevenhuizen. Wat een genot om van Michel training te krijgen. Hij voelt je goed aan, weet je te motiveren wanneer nodig of zelfs af te remmen indien noodzakelijk. Altijd een evaluatie met tips en trics. Mooie afstemming van je persoonlijke doelen. Volg nu een weg programma van Michel van 3 maanden en de resultaten zijn super. Didactisch sterk en weet zijn jarenlange ervaring in het profpeloton goed over te brengen en te vertalen naar ons als amateurs.Goeie gast en zal hem bij iedereen zeker aanbevelen. Hoop nog lang van zijn expertise gebruik te kunnen maken !!

Pieter Boersma
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%