beoordelingen

Terug in het zadel

Rated 5 out of 5
3 augustus 2022

Dit voorjaar was mijn conditie en motivatie op een heel laag punt aangekomen. Herstellen van Corona hielp daar niet bij. Op advies van Ellen ben ik gaan trainen met Michel. Binnen een paar week was het tempo en het plezier terug en kon ik weer op kop windhappen voor het team.

Jaap van der Meer

top begeleiding

Rated 5 out of 5
10 juli 2022

sinds een paar maanden volg ik nu de schema’s die michel voor mij maakt
als fanatiek wedstrijd rijder liep ik vaak tegen teveel doen gevolg te kort komen in de koers en vaak moe
nu had ik ook nog eens het idee gelanceerd om 6 dagen 150 km te boren door de hoekse waard voor het reumafonds
om enigszins die dagen door te komen heb ik michel benaderd
ik weet een ding dat mijn lijf helemaal gereset moest worden
van eerst uren hard trainen werd nu een 1 uur tot 2 uur
er waren momenten bij dat ik in de koers niet voor uit kwam maar door michel overtuiging kracht is er een knop omgedraaid
sinds 3 weken merk ik de macht die terug komt in de koers doe ik weer mee herstel ik beter kortom weer moraal
en het belangrijkste je kijkt uit naar de nieuwe week van schema’s rijden
je zit nu met de dag je voor uit gang via training peaks
twijfel niet om meer uit je training te halen

theo walburg

Leuke en leerzame clinic

Rated 5 out of 5
5 juni 2022

Op 4 juni een clinic gedaan bij Michel Kreder Coaching. Vooral verschillende tips opgedaan voor mijn bochtentechniek. Deze clinic is voor alle niveau’s bruikbaar. Michel is met zijn kennis en ervaring in staat om iedereen beter te maken of je nu een newbie of een ervaren wielrenner bent. Hij legt alles rustig uit en geeft je persoonlijke tips. Een aanrader!!

Daco Woudenberg

Leerzame en leuke clinic bochtenwerk op de racefiets

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

Met veel enthousiasme en op een zeer plezierige manier veel geleerd over het bochtenwerk op de racefiets: goede tips en trucs gekregen en het zit ook vaak tussen de oren. Aanrader!!

Marco van Dijck

CLINIC BOCHTEN EN BEHENDIGHEID

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

Met simpele en uitdagende oefeningen en een heldere uitleg van Michel leer je heel veel in korte tijd. Tikkertje op de fiets is zo’n simpele en leuke oefening in behendigheid! De flow is aanmerkelijk verbeterd, merkte ik op weg naar huis: top!

Wilfried

Clinic bochten is een eye-opener

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

Door de rustige en overtuigende manier van uitleggen en voordoen van Michel krijg je snel het vertrouwen om jezelf uit te dagen om stappen te maken. Zijn aanpak zorgt er voor dat je in korte tijd, ontspannen, stappen zet.

Joost

Efficiënt, Gevariëerd en Op maat ‘beter worden’

Rated 5 out of 5
4 april 2022

Dankzij de twee wekelijkse schema’s en persoonlijke begeleiding van Michel. Ben ik in een korte tijd aanzienlijk ‘beter’ geworden. Niet alleen qua output maar ook qua inhoudelijke kennis. Kennis die Michel op een prettige en enthousiaste manier overbrengt. Dit nog eens los van zijn pro ‘hacks’ die hij door zijn jaren lange ervaring als prof kan delen. Maar minstens net zo belangrijk is dat ik veel meer plezier gekregen heb in het daadwerkelijk trainen(afzien). Michel is namelijk in staat een zeer efficiënt en gevariëerd trainingsschema te maken. Een schema wat perfect aansluit op mijn dynamische leven en persoonlijke doelen.

Nils

Heerlijk om superfit te zijn.

Rated 5 out of 5
19 december 2021

Als fanatiek hobby fietser, wilde ik graag weten hoever ik, mij zou ontwikkelen met een goede begeleiding. Op basis van positieve reviews van clubgenoten voor de begeleiding van Michel gekozen en het is erg goed bevallen. De trainingen zijn leuk, uitdagend en afwisselend en het contact met Michel is zeer prettig en laagdrempelig. In 3 maanden is mijn Vo2 max gestegen van 48 naar 56 en herstel veel sneller dan normaal. Na de winter ga ik zeker weer verder met Michel ter verbreiding op La Marmotte.

Michiel de Mos

Met lol en plezier trainen

Rated 5 out of 5
1 december 2021

Michel maakt sinds begin dit jaar de training schema’s voor mijn zoon en mijzelf.
Elke maand een telefonisch overleg zodat we doelen kunnen bepalen en terug kunnen kijken op afgelopen wedstrijden/doelen.
Kundig en goed advies, waarbij lol en plezier ook een grote rol spelen!

T Witte

Beter worden met plezier in de training

Rated 5 out of 5
1 november 2021

Door een erg afwisselend trainingsprogramma van Michel kon ik mijn trainingsbelasting en -frequentie flink verhogen zonder het gevoel gesloopt te worden. Zo hield ik plezier in het trainen en het gestelde doel bereiken. Programma dus top en prettige persoonlijke begeleiding en op maat aanpassen van de trainingen. Had ik eerder moeten doen. Mooiste compliment van de fietsmaten na een stevige rit: “Hoe heet die trainer van jou?”

Ernest Wouda

Trainen voor goud op de Marmotte

Rated 5 out of 5
6 september 2021

Samen met Michel in een half jaar toegewerkt naar de Marmotte. Mijn doel was hier om goud te halen, en dat is ruim gelukt! Ik vond het erg leuk om de afgestemde trainingen uit te voeren. Ik zou iedereen met een dergelijk doel Michel aanraden. Een fijne trainer die alles in overleg plant en afstemt!

Melvin Straathof

DIT IS PAS EFFICIëNT TRAINEN!!

Rated 5 out of 5
12 augustus 2021

Toen vorig jaar de sportscholen voor langere tijd dicht gingen wilde ik toch graag fit blijven en heb contact gezocht met Michel. Daarnaast had ik voor mij zelf ook al een hele tijd het idee dat “ik maar wat deed” tijdens mijn eigen fietstrainingen en het leek mij wel interessant om eens te ervaren hoe het zou zijn om te trainen onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Mijn conclusie is dat ik dit echt iedereen kan aanraden: je conditie verbetert in no time en je wordt inderdaad een betere versie van jezelf. Daarnaast houdt je ook nog eens tijd over voor andere dingen omdat je veel efficiënter traint.
Dat Michel zijn trainingen effect hebben blijkt wel uit het volgende voorbeeld. Ik was afgelopen maand voor een weekje in de Vogezen net als vorig jaar. Ik heb toen ter vergelijking een rit van 72 km die ik vorig jaar ook had gemaakt, nu weer gereden. Vorig jaar deed ik daar ruim 3,5 uur over en nu was ik na 3 uur en 12 minuten weer terug: een tijdwinst van ruim 11% dat je vooral terug ziet in de beklimmingen.
Verder is Michel een heel prettig persoon om mee te communiceren, is flexibel en hij luistert goed naar je wensen.
Over een kleine maand ga ik de Mont Ventoux 3x beklimmen in het kader van Tour du ALS maar ik heb er dank zij Michel z’n trainingsprogramma alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Frank van Rijn

Training waar je echt beter van wordt

Rated 5 out of 5
12 augustus 2021

Door de schema’s van Michel heb ik geleerd slimmer te trainen. Niet altijd ‘hard’ fietsen, maar veel afwisseling en prikkels. Dit heeft me enorm geholpen richting de Maratona dles Dolomiti.

Jeroen Hop

Michel heeft geholpen mij de stap te laten maken dik tevreden

Rated 5 out of 5
5 augustus 2021

ben nu 4 weken bezig eerste week zoals met alles was best moeilijk daarna ging het vlot en ik vind het heerlijk de trainingen zijn nu goed te doen ik probeer nu zelfs om de dag 35 km te fietsen weekeinde ongeveer 60km zelfs nieuwe fiets gekocht voel me top slaap beter zonder het schema van Michel was het me nooit gelukt ben hem dankbaar.

Peter de Beer

Betrokken en persoonlijke begeleiding

Rated 5 out of 5
14 juli 2021

Als fanatieke amateur wil ik een stap zetten om beter te presteren in de wedstrijdjes. Daarom de samenwerking met Michel gezocht. Al in het eerste gesprek viel mij op dat Michel heel enthousiast is en je graag wil helpen bij het halen van je doelen. Nu na 5 maanden trainen met Michel merk ik een duidelijk verschil; meer vermogen, meer inhoud en zeker meer plezier.
De trainingen zijn afwisselend en bouwen gestaag op naar een hoger niveau.
De samenwerking is heel prettig, Michel geniet van de prestaties die je levert (hoe bescheiden het niveau ook is). Door een lange termijnplanning bewaken we de doelen en zorgen we voor focus op het resultaat.
De ervaring van Michel merk je in de gesprekken we om de week hebben – hij weet hoe trainingen moeten aanvoelen en kan je daardoor ook heel gericht feedback geven. Dit helpt om de trainingen de volgende keer nog beter uit te voeren.
Trainen met Michel maakt je beter en is heel leuk.

Joost Smaardijk

Meer genieten van het fietsen

Rated 5 out of 5
11 juli 2021

Sinds februari dit jaar train ik bij Michel. Gewoon omdat ik van fietsen houd en natuurlijk ook omdat ik beter wil worden. In eerste instantie startte ik met een trainingspakket van drie maanden die ik voor de Kerst van mijn vriend had gekregen (die al langer bij Michel traint), maar ik weet nu al dat ik hier nog veel langer mee door wil gaan.
Het is fijn om structuur in de trainingen en ook je week te hebben. Het geeft een bepaalde rust dat je weet dat je op de juiste manier bezig bent. En als een dag of een week een keer anders loopt, heb ik contact met Michel en stemmen we de planning opnieuw af. Ook geniet ik nu meer van een dag rust of een herstelweek, het is allemaal een onderdeel van een goed uitgedacht trainingsplan.
Het is ook leuk om maandelijks met Michel een belafspraak te hebben. Naast dat Michel een ontzettend aardig persoon is en een vakman, is zijn manier van coachen perfect voor mij. Niet pusherig, hij stimuleert en motiveert op een positieve manier. En vervolgens zijn sommigen trainingen niet mals en ga ik toch tot het gaatje.
De trainingen voelen niet als een druk, maar juist als een hulpmiddel om beter te worden. En dat is tot nu toe al best goed gelukt. Zo hebben we dit jaar al paar keer een langere rit (+150 km) gemaakt en die verteer ik best makkelijk, zonder dat ik een trage diesel ben geworden. Ook heb ik mijn tijd in de Maratona dles Dolomites met 20 minuten verbeterd t.o.v. van de vorige editie. Dus bedankt Michel!

Roebi Weterings

E-bike training Michel Kreder Coaching: verrassend snel effect!

Rated 5 out of 5
8 juni 2021

Recent de 10 weken training gedaan voor E-bikes (3x per week 30 minuten). Verrassend hoe je op een gestructureerde manier van fietsen met een e-Bike zoveel conditionele vooruitgang kan boeken. De trainingsschema’s zijn gevarieerd en makkelijk in de gratis App te programmeren. De App geeft een welkome ondersteuning tijdens de training. Ik doe nu ‘onderhoudstraining’ 2x per week en ga in het najaar weer een trainingssessie doen van 3x per week 10 weken lang. Top dat een professional ook voor e-Bikers zijn kennis ter beschikking stelt en met effect! Van harte aanbevolen!

Cees

VOORBEREIDING ALPE D’HUEZ 2021

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

via de website Michel gevonden en me 2 maanden geleden aangemeld.
Gestart met een FTP test in Zwift.
Bijna alle trainingen via Zwift afgewerkt en dat beviel meer dan goed.
Schema was 3 dagen trainen, 1 dag rust, 2 dagen trainen, 1 dag rust.
Tussentijds coaching via app en via bellen.
Resultaat mag er zijn na 2 maanden trainen, FTP was 229, new FTP 244. Mooi resultaat, zeer tevreden mee.
Gisteren 30/6 rondje van 125 km gefietst met een nieuw FTP van 315 geregistreerd, GEWELDIG resultaat!
Ik ben klaar voor Frankrijk!

Rob Leentvaar

Hoe in blokjes trainen leuk maar vooral nuttig kan zijn!

Rated 5 out of 5
27 mei 2021

Via via ben ik bij Michel terecht gekomen. Ik wilde wel eens weten of ik beter kon worden. Doordat hij goed luistert, maakt hij een goede vertaling naar de trainingen. Vooral heel laag en heel hoog trainen: blokjes. Je krijgt VO2-max trainingen, cadanz, sprint, duurtraining en ook funrides tellen mee. Veel afwisseling dus, voorheen deed ik altijd maar wat en veel hetzelfde. En vooral omdat je weet dat hij ‘meekijkt’ ga je toch dieper en door!
En het leuke is dat mijn partner merkt dat ik sterker ben geworden. Dus voor als je twijfelt, doen…….!

Ellen

Altijd motiverend

Rated 5 out of 5
25 april 2021

Michel luistert vooral heel goed en weet je altijd te motiveren. Door het inpassen van sessies op Zwift (ook als het buiten mooi weer is) krijg ik meer inhoud. We bouwen langzaam naar een doel toe. Michel is laagdrempelig en je hoeft echt geen topatleet te zijn. Hij probeert het beste uit elke sporter te houden met uitdagende trainingen en vooral veel enthousiasme

Jose Been

Binnen een half jaar flink beter geworden !

Rated 5 out of 5
7 april 2021

Door de sluiting van de sportscholen opzoek gegaan naar een andere sport om te doen, dit werd na hardlopen wielrennen.
Ik merkte dat ik makkelijker harder fietste dan vrienden van mij en begon te denken aan wedstrijden in club verband fietsen.
Hierbij kwam wel het idee dat ik dan nog beter moest worden en dat ik gee kennis had van hoe te trainen op de fiets.
Google was mijn vriend maar merkte toch dat ik begeleiding miste.
Via een vriend kwam ik in contact met michel, na een goed intake gesprek zijn we begonnen met gestructureerd trainen.
De trainingen zijn gevarieerd, uitdagend en heel erg leuk. Michel weet me elke keer weer uit te dagen het beste uit mezelf te halen tijdens de trainingen en soms zelfs een beetje meer.
Dit resulteerd in een flinke verbetering van mijn uithoudingsvermogen, wattages en snelheid op de fiets.
Michel houd heel goed rekening met mijn thuis situatie, als er iets is waardoor ik niet kan trainen kan ik zo met de trainingen schuiven dat het alsnog allemaal volgens plan gaat.
Ik word nu een goed half jaar begeleid door michel en merk aan alles dat ik beter word, maar we zijn er nog lang niet !

Bjorn de vaal

Nu leer ik pas wat echt trainen is!

Rated 4 out of 5
18 maart 2021

Ik had behoefte om (zeker nu in Corona tijd) om mijzelf te motiveren op de fiets en te kijken of ik nog kan verbeteren. Met de fijne begeleiding van Michel is dit zeker gelukt! Gepolariseerd trainen was lekker afwisselend, goede inzicht in het waarom & de analyses van de verbetering zijn erg motiverend. Je leert verder ook veel tav de effecten van verschillende type trainingen op je lichaam en hoe je je goed kan voorbereiden op bepaalde doelen, met die kennis kan je daarna ook zelf mee aan de slag. Aanrader dus!

Leonoor Moerman

Relaxed en (fysiek & mentaal) sterk op de fiets!

Rated 5 out of 5
16 februari 2021

Ik rij korte wedstrijden (criteriums) en wil een stapje hoger komen door gericht te trainen. Na meerdere trainingsaanpakken te hebben uitgeprobeerd, ben ik in de november gestart bij Michel. Had ik het maar eerder gedaan, heb namelijk lang niet zo relaxed en (fysiek en mentaal) sterk op de fiets gezeten. De trainingen slaan echt aan, zonder dat het saai wordt. Het blijft natuurlijk pittig, maar ik geniet veel meer dan vroeger.
Belangrijkste voor mij is dat ik samen met iemand optrek waar makkelijk contact mee opgenomen kan worden, luistert naar je sterktes en zwaktes als persoon en renner, en op basis daarvan uitdagende en afwisselende trainingen biedt. Voor mij werkt dit super.
Heb jij ook die behoeftes? Dan ben je bij Michel Kreder aan het goede adres.

Ozkan

Top trainer!

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Ik train nu al een hele tijd bij Michel, en dit bevalt mij heel erg goed. De trainingen zijn leuk en gevarieerd waardoor trainen op de fiets nog leuker wordt. Ook is er goede contact tussen trainer en renner, en kun je alles zeggen. Bijvoorbeeld als je het druk hebt met school of werk dan kan je dat gewoon zeggen en ga je samen kijken naar een passend schema voor de aankomende weken wat voor jou het beste uitkomt. Je kunt zelf bepalen hoeveel je in de week wilt fietsen, dat is helemaal afhankelijk van jezelf. Heel veel is mogelijk in het schema en qua intensiteit of hoeveelheid zijn de trainingen makkelijk aan te passen. Contact met Michel heb je zo en je krijgt ook nog snel antwoord, bijvoorbeeld als je een training wilt verzetten, dat is zo gebeurt! Zelf zit ik al een lange tijd met een knieblessure en daar houd Michel ook veel rekening mee, hij vraagt regelmatig hoe het gaat en houdt ook echt rekening met de trainingen zelf! Dat is heel erg fijn! De trainingen zijn op ieder zijn eigen niveau en met de trainingsschema’s die Michel voor je maakt haal je het beste uit je training! Echt een aanrader om hiermee te beginnen! En Michel, ga zo door!

Indy Baas

Goede begeleiding en meer plezier met fietsen!

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Dat ik dit niet eerder heb gedaan. Ik deed altijd maar een beetje doelloos fietsen. Nu, met echt gericht fietsen, zie ik ook resultaten in een korte periode. De trainingen zitten leuk in elkaar en geven je ook wat te doen op de fiets. Contact met Michel is heel makkelijk gelegd en ook krijg je snel antwoord. Michel, ga zo door!

Ruben

Fietsplezier is weer helemaal terug!

Rated 5 out of 5
13 januari 2021

Via een fietsmaat in contact gekomen met Michel en gestart met het 3 maanden schema. Michel is erg kundig en vooraf samen goed kunnen bepalen waar de aandacht naar uit zou gaan. Vrijwel alles was mogelijk en het schema is ook tussentijds makkelijk aan te passen qua intensiteit of het aantal trainingen. Michel reageert supersnel op vragen en geeft waar nodig de juiste adviezen en suggesties. Het is voor het eerst dat ik aan de hand van een schema aan het fietsen ben, maar had gewild dat ik er jaren eerder mee begonnen was. In korte tijd echt al vooruitgang te merken, heb veel meer energie tijdens mijn ritten. Om het samen te vatten, met minder trainingskilometers veel meer resultaat en plezier in het fietsen. Ik ga er voorlopig zeker mee door!

Franco Albanese

Super fijne begeleiding

Rated 5 out of 5
8 december 2020

De trainingen zijn op ieders niveau! Heel fijn! Iedereen haalt op zijn of haar niveau het uiterste uit de trainingen. Professionele en prettige begeleiding op persoonlijk niveau en doelen afgestemd.

Ingrid

Motiverend trainingen

Rated 5 out of 5
4 december 2020

De trainingen van Michel zijn altijd zwaar maar heerlijk! Michel staat altijd voor je klaar en denkt out of the box! Met veel plezier getraind en een stuk sterker geworden.

Melissa

10 sterren kan helaas niet.

Rated 5 out of 5
3 december 2020

De trainingen van Michel heb ik heel graag bijgewoond. De progressie was enorm. Helaas gaan we verhuizen. Een aanrader voor iedereen die snel progressie wil boeken of zijn vorm wil vasthouden of wil ontwikkelen in de winter. Op een niet dwingende manier weet Michel je te coachen en het beste er uit te halen.

Jarno Koorneef

Train al jaren zelf. Je doet eigenlijk maar wat. Het idee alleen al om door een ervaren wielrenner begeleidt te worden stimuleert enorm. Het doel is natuurlijk om een betere wielrenner te worden door gericht te trainen. Na 3 maanden bemerkt ik zeker resultaat.

Rated 4 out of 5
11 november 2020

Michel is snel en makkelijk benaderbaar. Reageert snel op verzoekjes via de whatsapp. bv als je een training wilt opschuiven of aanpassen. Bij telefonisch kontakt kan je vragen stellen niet alleen over de training maar ook over andere zaken die van belang zijn in het fietsen. De trainingen zijn gevarieerd. Kortom: aanrader om het eens uit te proberen.

Rob H

prestatie verbeteren? prestatie verbeterd!

Rated 5 out of 5
10 november 2020

Het doel was om in 3 maanden tijd de prestatie te verbeteren.
Dat is zowaar gelukt! Niet door meer of harder, maar door slimmer te trainen! Heb minder kilometers gemaakt. Trainingen zijn afwisselend en uitdagend; erg leuk om te doen en motiverend ook om verbetering aan den lijve te ondervinden.
Michel is een rustig en prettig persoon in de omgang en een goed analyticus.
Na een proefperiode van 3 maanden ga ik er zeker mee door!

Wilfried van Winden

Top support!

Rated 5 out of 5
7 november 2020

Als sportieve recreatieve fietser wilde ik kijken of ik samen met Michel nog progressie kon boeken op mijn leeftijd (47).
En na drie intensieve maanden kan ik stellen dat ik daadwerkelijk sterker ben geworden en meer energie heb na alle trainingen.
De mix van flinke inspanningen en relaxtere duurtrainingen hebben effect. De variatie is helpend en prikkelt mijn lichaam en motivatie.
Kortom; erg leuk, leerzaam en progressie gericht.
Op naar een mooie samenwerking!

Marcel Boerrigter

Top trainingen

Rated 5 out of 5
27 september 2020

Ik heb nu 3 maanden bij Michel getraind, en dat beviel heel goed. Ik heb fijn kunnen trainen en ook is er rekening gehouden met mijn knieblessure. Er is goed contact tussen de trainer en de renner. De trainingen zijn leuk en gevarieerd waardoor het nooit saai is om te trainen.

Floortje

Uitstekende begeleiding, resultaat gericht

Rated 5 out of 5
15 september 2020

Voor een tocht van 280 kilometer aan Michel gevraagd het beste uit mij te halen. Michel werkt resultaat gericht en houdt in zijn schema’s rekening met de te besteden tijd en mogelijkheden. Het persoonlijke contact is uitstekend. Uiteindelijk wordt er op een prima manier naar een doel toegewerkt met als resultaat het behalen van het geplande doel namelijk de tocht van 280 kilometer. Je merkt bij Michel dat hij, door zijn jarenlange professionele wielercarrière, weet waar het over gaat en haalt zo, samen met jou, het beste uit je op een verantwoorde manier. De koppeling tussen trainingspeaks en Garmin is ideaal, zo volg je makkelijk je schema’s.
Michel, Bedankt!

Niels Schooneman

Prima begeleiding

Rated 5 out of 5
7 september 2020

Ik ben 53, fiets al aardig wat jaren en stel mij ieder jaar tot doel een cyclo te rijden. Ik twijfelde of een trainer mij nog echt op een hoger niveau kon brengen maar de 3 maands aanbieding van Kreder training gaf mij de kans om het uit te proberen. De proefperiode is mij zeer bevallen: de trainingen waren gevarieerd, de begeleiding van Michel zeer betrokken en de resultaten zijn positief. Na de proefperiode ga ik dan ook zeker verder met Michel, op weg naar Goud bij de Marmotte van 2021.

Daco Woudenberg

Super leuke begeleiding

Rated 5 out of 5
1 september 2020

Ik vond het heel erg leuk om te doen. Ik ben er sneller door gaan fietsen. Leuke afwisselende trainingen.

Féra

Top trainer

Rated 5 out of 5
29 augustus 2020

Na een aantal jaar dezelfde trainer gehad te hebben ben ik begin van het jaar overgestapt naar Michel. Hij heeft mij weer gemotiveerd om goed gericht te trainen met afwisselende trainingen. Het contact met Michel is super hij belt iedere twee weken en reageert snel op berichten, als een training niet uitkomt verplaatst of past die hem gelijk aan voor je.
In jaren niet zoveel plezier in het trainen gehad ondanks dat er geen wedstrijden waren afgelopen maanden.

Marvin van Spronsen

Motiverende en gezellige GroupCycle lessen

Rated 5 out of 5
7 augustus 2020

Na jaren van andere sporten ben ik onlangs overgestapt op het wielrennen. Tegelijkertijd ook de GroupCycle lessen van Michel gaan volgen bij BeweegpuntBas. Doel was om op verantwoorde manier ook in de wintermaanden door te kunnen fietsen. En dat doel is bereikt en meer dan dat! De gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht van Michel motiveren om in de les het beste uit jezelf te halen en nog nét even dat tandje dieper te gaan. Hij geeft mij als amateur-nieuweling net zoveel aandacht als de ervaren wielrenners die er trainen en houdt goed vinger aan de pols bij iedereen. En door het persoonlijk afgestelde wattage traint iedereen op z’n eigen, verantwoorde niveau. Elke week weer een les om naar uit te kijken!

Hanneke Smaardijk

Michel Kreder coaching

Rated 5 out of 5
3 augustus 2020

Begon 2 maanden geleden met mijn eerste echte trainingsbegeleiding en dat op mijn 53ste jaar en na al wat jaartjes wedstrijdervaring. Je legt jezelf best wel vast, aan de workouts die je moet doen, dacht ik. Nu na 2 maanden weet ik wel beter. Je doet zo veel mogelijk je trainingen en als het niet gaat of uitkomt kan je Michel WA en hij veranderd het schema. Dat werkt super deze samenwerking met je trainer, Michel. Elke 2 weken tel.contact en ook dus vaak via WA. Tijdens het kennismakingsgesprek, in het begin van je samenwerking, geef je jou doel aan en Michel “schrijft” een trainingsproject voor jou.
Nooit gedacht om hier nog aan te beginnen, maar via een wedstrijd deze 3 maandelijkse begeleiding gewonnen. Denk er aan om deze coaching bij Michel hierna voort te zetten. Zit vooruitgang in mijn conditie, herstel sneller etc. Top Michel voor jou sympathieke begeleiding. We spreken elkaar eind deze week weer. Groet.Mike v.P.

Mike van Peeren

Binnen een paar maanden aanzienlijk verbeterd!

Rated 5 out of 5
14 juli 2020

Vanaf februari is Michel mijn trainer geworden. De specifieke en gerichte trainingen werpen hun vruchten af. Michel houdt tevens rekening met je behoeftes en is erg betrokken. Regelmatig zoekt hij even contact met je om te vragen hoe het gaat en om de zoveel tijd bellen we even. Erg fijn om even de stand van zaken door te nemen! Buiten dat zijn de trainingen gevarieerd en geraffineerd, tot in detail staat er wat je moet doen. Al met al is het ontzettend fijn Michel als trainer te hebben.

David van den Berg

Top Trainer, maakt wielrennen nog leuker!

Rated 5 out of 5
7 juli 2020

Ik ben half Februari met Michel in contact gekomen, direct adviezen meegekregen voor een trainingskamp in Portugal die maand. In maart gestart met de schema’s. De afgelopen 2 jaar met een andere trainer gewerkt, dat werkte ook. Maar de trainingen van Michel staan hier echt boven.
Ook nu zonder wedstrijden (Corona) zorgen de afwisselde en uitdagende trainingen voor motivatie. Daarnaast is er Michel iemand om makkelijk mee te sparren, heel positief motiveren en veel ervaring. Maar uiteindelijk waar het om draait, zonder ooit het gevoel te hebben gehad te moeten trainen zijn mijn waardes duidelijk hoger!!

Roy van den Heuvel

Samen naar een hoger niveau!💪🏻🚴🏼‍♂️

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

Vanaf maart ben ik begonnen bij Michel met trainingsschema’s volgen. Hij houdt altijd goed rekening met jou behoeftes en prioriteiten. Er staat altijd een overzichtelijk schema klaar in trainingpeaks. De trainingen zijn heel gevarieerd en het is altijd duidelijk wat ik moet doen tijdens de trainingen.

Jardi van der Lee

Fijne trainer, ook voor de dames!

Rated 5 out of 5
15 juni 2020

Sinds februari ben ik gestart met het trainen volgens een trainingsschema, onder begeleiding van Michel. Na de afgelopen vier maanden merk ik nu al een groot verschil in mijn vorm. ik fiets inmiddels al twee km/h sneller in een tijdrit dan vorig jaar. Verder is Michel heel erg betrokken bij de voortgang, hij informeert regelmatig hoe de training verlopen is. Super blij met de trainingen van Michel!

Ilse Lingen

Top trainer

Rated 5 out of 5
9 juni 2020

Michel heb ik leren kennen als een betrokken en kundige trainer. Dankzij hem ben ik aanmerkelijk hogere waarden gaan trappen in de vier maanden dat we nu samenwerken. Hij is zeer benaderbaar en we kunnen goed overleggen wanneer het schema bijgesteld moet worden. Michel heeft niet alleen schema’s die je moet afwerken, maar hij geeft daarnaast ook tips die je als wielrenner completer maken. Een complete, professionele en persoonlijke coach.

Luuk Wuisman

Aanrader voor elk niveau renner!

Rated 5 out of 5
4 juni 2020

Nadat een inspanningstest duidelijke verbeterpunten aangaf ben ik in september 2019 begonnen met trainingsbegeleiding bij Michel. Nu ruim 9 maanden verder ben ik significant (en meetbaar!) verbeterd op mijn duurvermogen en langere sprints, zonder mijn piekvermogen te verliezen. Dat alles door een trainingsprogramma dat om de vele belemmerende factoren in mijn dagelijkse leven (jonge kinderen, drukke baan) heen is “gevouwen”. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en er wordt continu met wensen en voorkeuren rekening gehouden. Een professionele wielrenner zal ik nooit worden, maar door de begeleiding van Michel voel ik me er wel één 😉 Aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen!

René van der Kooij

Top trainingen van een ervaringsdeskundige

Rated 5 out of 5
28 mei 2020

1,5 jaar geleden begonnen met indoor trainingen op een wattbike gegeven door Michel bij BeweegPuntBas in Zevenhuizen. Wat een genot om van Michel training te krijgen. Hij voelt je goed aan, weet je te motiveren wanneer nodig of zelfs af te remmen indien noodzakelijk. Altijd een evaluatie met tips en trics. Mooie afstemming van je persoonlijke doelen. Volg nu een weg programma van Michel van 3 maanden en de resultaten zijn super. Didactisch sterk en weet zijn jarenlange ervaring in het profpeloton goed over te brengen en te vertalen naar ons als amateurs.Goeie gast en zal hem bij iedereen zeker aanbevelen. Hoop nog lang van zijn expertise gebruik te kunnen maken !!

Pieter Boersma
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 46 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%