beoordelingen

Motiverend trainingen

5,0 rating
4 december 2020

De trainingen van Michel zijn altijd zwaar maar heerlijk! Michel staat altijd voor je klaar en denkt out of the box! Met veel plezier getraind en een stuk sterker geworden.

Melissa

10 sterren kan helaas niet.

5,0 rating
3 december 2020

De trainingen van Michel heb ik heel graag bijgewoond. De progressie was enorm. Helaas gaan we verhuizen. Een aanrader voor iedereen die snel progressie wil boeken of zijn vorm wil vasthouden of wil ontwikkelen in de winter. Op een niet dwingende manier weet Michel je te coachen en het beste er uit te halen.

Jarno Koorneef

Train al jaren zelf. Je doet eigenlijk maar wat. Het idee alleen al om door een ervaren wielrenner begeleidt te worden stimuleert enorm. Het doel is natuurlijk om een betere wielrenner te worden door gericht te trainen. Na 3 maanden bemerkt ik zeker resultaat.

4,0 rating
11 november 2020

Michel is snel en makkelijk benaderbaar. Reageert snel op verzoekjes via de whatsapp. bv als je een training wilt opschuiven of aanpassen. Bij telefonisch kontakt kan je vragen stellen niet alleen over de training maar ook over andere zaken die van belang zijn in het fietsen. De trainingen zijn gevarieerd. Kortom: aanrader om het eens uit te proberen.

Rob H

prestatie verbeteren? prestatie verbeterd!

5,0 rating
10 november 2020

Het doel was om in 3 maanden tijd de prestatie te verbeteren.
Dat is zowaar gelukt! Niet door meer of harder, maar door slimmer te trainen! Heb minder kilometers gemaakt. Trainingen zijn afwisselend en uitdagend; erg leuk om te doen en motiverend ook om verbetering aan den lijve te ondervinden.
Michel is een rustig en prettig persoon in de omgang en een goed analyticus.
Na een proefperiode van 3 maanden ga ik er zeker mee door!

Wilfried van Winden

Top support!

5,0 rating
7 november 2020

Als sportieve recreatieve fietser wilde ik kijken of ik samen met Michel nog progressie kon boeken op mijn leeftijd (47).
En na drie intensieve maanden kan ik stellen dat ik daadwerkelijk sterker ben geworden en meer energie heb na alle trainingen.
De mix van flinke inspanningen en relaxtere duurtrainingen hebben effect. De variatie is helpend en prikkelt mijn lichaam en motivatie.
Kortom; erg leuk, leerzaam en progressie gericht.
Op naar een mooie samenwerking!

Marcel Boerrigter

Top trainingen

5,0 rating
27 september 2020

Ik heb nu 3 maanden bij Michel getraind, en dat beviel heel goed. Ik heb fijn kunnen trainen en ook is er rekening gehouden met mijn knieblessure. Er is goed contact tussen de trainer en de renner. De trainingen zijn leuk en gevarieerd waardoor het nooit saai is om te trainen.

Floortje

Uitstekende begeleiding, resultaat gericht

5,0 rating
15 september 2020

Voor een tocht van 280 kilometer aan Michel gevraagd het beste uit mij te halen. Michel werkt resultaat gericht en houdt in zijn schema’s rekening met de te besteden tijd en mogelijkheden. Het persoonlijke contact is uitstekend. Uiteindelijk wordt er op een prima manier naar een doel toegewerkt met als resultaat het behalen van het geplande doel namelijk de tocht van 280 kilometer. Je merkt bij Michel dat hij, door zijn jarenlange professionele wielercarrière, weet waar het over gaat en haalt zo, samen met jou, het beste uit je op een verantwoorde manier. De koppeling tussen trainingspeaks en Garmin is ideaal, zo volg je makkelijk je schema’s.
Michel, Bedankt!

Niels Schooneman

Prima begeleiding

5,0 rating
7 september 2020

Ik ben 53, fiets al aardig wat jaren en stel mij ieder jaar tot doel een cyclo te rijden. Ik twijfelde of een trainer mij nog echt op een hoger niveau kon brengen maar de 3 maands aanbieding van Kreder training gaf mij de kans om het uit te proberen. De proefperiode is mij zeer bevallen: de trainingen waren gevarieerd, de begeleiding van Michel zeer betrokken en de resultaten zijn positief. Na de proefperiode ga ik dan ook zeker verder met Michel, op weg naar Goud bij de Marmotte van 2021.

Daco Woudenberg

Super leuke begeleiding

5,0 rating
1 september 2020

Ik vond het heel erg leuk om te doen. Ik ben er sneller door gaan fietsen. Leuke afwisselende trainingen.

Féra

Top trainer

5,0 rating
29 augustus 2020

Na een aantal jaar dezelfde trainer gehad te hebben ben ik begin van het jaar overgestapt naar Michel. Hij heeft mij weer gemotiveerd om goed gericht te trainen met afwisselende trainingen. Het contact met Michel is super hij belt iedere twee weken en reageert snel op berichten, als een training niet uitkomt verplaatst of past die hem gelijk aan voor je.
In jaren niet zoveel plezier in het trainen gehad ondanks dat er geen wedstrijden waren afgelopen maanden.

Marvin van Spronsen

Motiverende en gezellige GroupCycle lessen

5,0 rating
7 augustus 2020

Na jaren van andere sporten ben ik onlangs overgestapt op het wielrennen. Tegelijkertijd ook de GroupCycle lessen van Michel gaan volgen bij BeweegpuntBas. Doel was om op verantwoorde manier ook in de wintermaanden door te kunnen fietsen. En dat doel is bereikt en meer dan dat! De gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht van Michel motiveren om in de les het beste uit jezelf te halen en nog nét even dat tandje dieper te gaan. Hij geeft mij als amateur-nieuweling net zoveel aandacht als de ervaren wielrenners die er trainen en houdt goed vinger aan de pols bij iedereen. En door het persoonlijk afgestelde wattage traint iedereen op z’n eigen, verantwoorde niveau. Elke week weer een les om naar uit te kijken!

Hanneke Smaardijk

Michel Kreder coaching

5,0 rating
3 augustus 2020

Begon 2 maanden geleden met mijn eerste echte trainingsbegeleiding en dat op mijn 53ste jaar en na al wat jaartjes wedstrijdervaring. Je legt jezelf best wel vast, aan de workouts die je moet doen, dacht ik. Nu na 2 maanden weet ik wel beter. Je doet zo veel mogelijk je trainingen en als het niet gaat of uitkomt kan je Michel WA en hij veranderd het schema. Dat werkt super deze samenwerking met je trainer, Michel. Elke 2 weken tel.contact en ook dus vaak via WA. Tijdens het kennismakingsgesprek, in het begin van je samenwerking, geef je jou doel aan en Michel “schrijft” een trainingsproject voor jou.
Nooit gedacht om hier nog aan te beginnen, maar via een wedstrijd deze 3 maandelijkse begeleiding gewonnen. Denk er aan om deze coaching bij Michel hierna voort te zetten. Zit vooruitgang in mijn conditie, herstel sneller etc. Top Michel voor jou sympathieke begeleiding. We spreken elkaar eind deze week weer. Groet.Mike v.P.

Mike van Peeren

Binnen een paar maanden aanzienlijk verbeterd!

5,0 rating
14 juli 2020

Vanaf februari is Michel mijn trainer geworden. De specifieke en gerichte trainingen werpen hun vruchten af. Michel houdt tevens rekening met je behoeftes en is erg betrokken. Regelmatig zoekt hij even contact met je om te vragen hoe het gaat en om de zoveel tijd bellen we even. Erg fijn om even de stand van zaken door te nemen! Buiten dat zijn de trainingen gevarieerd en geraffineerd, tot in detail staat er wat je moet doen. Al met al is het ontzettend fijn Michel als trainer te hebben.

David van den Berg

Top Trainer, maakt wielrennen nog leuker!

5,0 rating
7 juli 2020

Ik ben half Februari met Michel in contact gekomen, direct adviezen meegekregen voor een trainingskamp in Portugal die maand. In maart gestart met de schema’s. De afgelopen 2 jaar met een andere trainer gewerkt, dat werkte ook. Maar de trainingen van Michel staan hier echt boven.
Ook nu zonder wedstrijden (Corona) zorgen de afwisselde en uitdagende trainingen voor motivatie. Daarnaast is er Michel iemand om makkelijk mee te sparren, heel positief motiveren en veel ervaring. Maar uiteindelijk waar het om draait, zonder ooit het gevoel te hebben gehad te moeten trainen zijn mijn waardes duidelijk hoger!!

Roy van den Heuvel

Samen naar een hoger niveau!💪🏻🚴🏼‍♂️

5,0 rating
22 juni 2020

Vanaf maart ben ik begonnen bij Michel met trainingsschema’s volgen. Hij houdt altijd goed rekening met jou behoeftes en prioriteiten. Er staat altijd een overzichtelijk schema klaar in trainingpeaks. De trainingen zijn heel gevarieerd en het is altijd duidelijk wat ik moet doen tijdens de trainingen.

Jardi van der Lee

Fijne trainer, ook voor de dames!

5,0 rating
15 juni 2020

Sinds februari ben ik gestart met het trainen volgens een trainingsschema, onder begeleiding van Michel. Na de afgelopen vier maanden merk ik nu al een groot verschil in mijn vorm. ik fiets inmiddels al twee km/h sneller in een tijdrit dan vorig jaar. Verder is Michel heel erg betrokken bij de voortgang, hij informeert regelmatig hoe de training verlopen is. Super blij met de trainingen van Michel!

Ilse Lingen

Top trainer

5,0 rating
9 juni 2020

Michel heb ik leren kennen als een betrokken en kundige trainer. Dankzij hem ben ik aanmerkelijk hogere waarden gaan trappen in de vier maanden dat we nu samenwerken. Hij is zeer benaderbaar en we kunnen goed overleggen wanneer het schema bijgesteld moet worden. Michel heeft niet alleen schema’s die je moet afwerken, maar hij geeft daarnaast ook tips die je als wielrenner completer maken. Een complete, professionele en persoonlijke coach.

Luuk Wuisman

Aanrader voor elk niveau renner!

5,0 rating
4 juni 2020

Nadat een inspanningstest duidelijke verbeterpunten aangaf ben ik in september 2019 begonnen met trainingsbegeleiding bij Michel. Nu ruim 9 maanden verder ben ik significant (en meetbaar!) verbeterd op mijn duurvermogen en langere sprints, zonder mijn piekvermogen te verliezen. Dat alles door een trainingsprogramma dat om de vele belemmerende factoren in mijn dagelijkse leven (jonge kinderen, drukke baan) heen is “gevouwen”. De begeleiding is persoonlijk, motiverend en er wordt continu met wensen en voorkeuren rekening gehouden. Een professionele wielrenner zal ik nooit worden, maar door de begeleiding van Michel voel ik me er wel één 😉 Aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen!

René van der Kooij

Top trainingen van een ervaringsdeskundige

5,0 rating
28 mei 2020

1,5 jaar geleden begonnen met indoor trainingen op een wattbike gegeven door Michel bij BeweegPuntBas in Zevenhuizen. Wat een genot om van Michel training te krijgen. Hij voelt je goed aan, weet je te motiveren wanneer nodig of zelfs af te remmen indien noodzakelijk. Altijd een evaluatie met tips en trics. Mooie afstemming van je persoonlijke doelen. Volg nu een weg programma van Michel van 3 maanden en de resultaten zijn super. Didactisch sterk en weet zijn jarenlange ervaring in het profpeloton goed over te brengen en te vertalen naar ons als amateurs.Goeie gast en zal hem bij iedereen zeker aanbevelen. Hoop nog lang van zijn expertise gebruik te kunnen maken !!

Pieter Boersma
4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%